2777
2789
عنوان

طلاق

1442 بازدید | 118 پست

سلام من ۲۱ سالمه 😭 دارم طلاق میگیرم البته دخترم دارم دق میکنم طرفم اصلا خوب نی اصلاها حالا الان دیگه میشم مطلقه از غصه مطلقه بودن دارم روانی میشم😢😭

اسی قبلش یه سر بزن به پیج دکتر سعید عزیزی. 

اگه همه توصیه هاش رو گوش کنی زندگیتون شیرین میشه 

زود نرو سراغ طلاق

شما بچه داری.... 

به فکر اون باش.... همه راهکار هارو امتحان کن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خودشون دخترن

متوجه نشدم 😶

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اسی قبلش یه سر بزن به پیج دکتر سعید عزیزی.  اگه همه توصیه هاش رو گوش کنی زندگیتون شیرین میشه&n ...

عقدم بچه ندارم دخترم هنوز مشاوره رفتیم ولی اونم گف طلاق بگیر چون اقا مشاوره بیا نی عمرت تباه میشه

مطلق مگ بده  شما یه کسی هستی ک زندگی ناموفق داشته ب دید خودت بستگی داره  از دید خوب خودت ...

دارم دیوونه میشم طرف افتضاحه هس ۴ماه عقد کردم بهم میگه بو زنا میدی

عقدم بچه ندارم دخترم هنوز مشاوره رفتیم ولی اونم گف طلاق بگیر چون اقا مشاوره بیا نی عمرت تباه میشه

آهان من فکر کردم نوشتی دختر داری

الان رفتم تاپیک قبلت رو خوندم. 

واقعا متاسفم

ان شالله هرچی به صلاحته رخ بده

عزيزم مطلقه بودن اصن چيز وحشتناكى نيس

بايد خوشحال باشى از كسى كه تعادل روانى نداره جدا شدى

من خودم دو ساله جذا شدم

باور كن يك لحظم اين قضيه ب ذهنم نيومده كه مطلقم وو....

فقط اسيب روحى ك ادم توى طلاق ميبينه بده

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
ای ج ن .... فک و فامیلشند این چ جونوریه پس ب تور تو خورده دیگ 

خیلی اذیتم کردن خیلی نابودم کردن نمیگم من عالی بود ن بالاخره هرکس یه اخلاق بدی داره ولی اونا بی نهایت منو زجر دادن حتی برگشتن خونشون تن و بدنمو ملیرزونه