2777
2789
عنوان

ترک منزل توسط مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11964 بازدید | 37 پست

بچه ها درآوردند نظر بدین. منم این مشکلو دارم. ۶ساله عروسی کردم ۴ساله بیکاره خیلی باهم دعوامیکنیم . اوایل میگفت من مقصرم یعنی خودش.که کارمون به دعوا میکشه من خودم شاغل هستم عین این چهارسال خرجی خونه دادم کارخونه انجام دادم ولی اون دست به سیاه و سفید نزده. هیچ کمکی نکرده وقتی هم که بهش میگم میگه من خیلی دوستت دارم طلاقم نمیده خیلی وقتا صدامون انقدررفته بالا که همسایه ها اعتراض کردن. دو روز ساکت شدیم. ولی نه من اعصابم میکشه نه اون. خودش هنوزم متوجه هست که مقصره با این حال دیگه من انقدربهش سرکوفت زدم که تو کارنمیکنی همه چیزا افتاده گردن من که دیگه اونم خیلی وقتا دیگه اصلا براش همه چی عادی میشه تا میخوام غربزنم پابه پای من حرف میزنه و هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه. من همیشه حق رو به خودم میدم. ولی خب واقعا زیاد سرکوفت میزنم. تو این مدت من نتوستم به هیچ چیز دیگه جز کارکردن فکرکنم.حتی جوری شده که کمترین تفریحی ندارم. چون اعصابم خیلی داغون بوده بهش گفتم برو تا وقتی کارپیدانکردی خونه نیا.اونم ۳روزه که رفته. حتی تلفنم بهم نزده بجز روزاول. من اصلا حال شنیدن حرفام ندارم.تز این طرفم واقعا خسته شدم ازین زندگی .کار پیدانمیشه براش . هربار پیدا میشه یه مانعی ولسه جوانشان کاراش پیدامیشه. کمک کنید بخدااااااااا من به بن بست رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا شوهرم مثل شوهر شماست 

اینا شخصیت هاشون مشکل داذه ثبات ندارنشوهر منم الان یک ماه رفته درخواست طلاقم داده 

من پرسیدم میگن میتونی کیفری شکایت کنی زندان داره برای مردی که ۶ ماهه ول کرده ولی بابد ثابت کنی نیست و رفته 

شما چکار کردی اشتی کردید ؟

منم دقیقا شوهرم مثل شوهر شماست  اینا شخصیت هاشون مشکل داذه ثبات ندارنشوهر منم الان یک ماه رفته ...

واللا قدیم خانوما قهر میکردن

شوهرخواهر منم همین بود یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ تو ۴٠ روز شوهره زیرو رو شده خدارو شکر