2777
2789
عنوان

ترک منزل توسط مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11976 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگو مهریمو کامل بده طلاقم بده 

نداره ک یجا بده.

سرلجبازی و بچه بازیه کاراش.

میگه میخام جداشم ولی از اونور پیامای خوب میفرسته چارپنج ساعت حرف..

البته جدیدا ی ده روزیه بنظرم بلاکم کرده!!!!

اصلا رفتارش مدام عوض میشه.

ولی روی لجبازیه این طلاق ....خیلی بچه بازیه رفتارش ..

خوب بگو مهریمو کامل بده طلاقم بده 

من قصدم اینه صلح کنه.تاحالا هیچ اقدامی نکردم.

اگر باز ازمون خواستن ک در دادگاه خدمت قاضی حاضربشیم،اونموقع اگر باز کوتاه نیومد میگم من طلاق نمیخام مهریه مم کامل میخام.

بلکه سرعقل بیاد.

چون شنیدم وقتی بی دلیل بخاد طلاق بده پیش قسط سنگین واسش میبرن ک نتونه بده و سرعقل بیاد.

من قصدم اینه صلح کنه.تاحالا هیچ اقدامی نکردم. اگر باز ازمون خواستن ک در دادگاه خدمت قاضی حاضربشیم،ا ...

طلاق مرد میده به نظر تو کار ندارن ولی بگو انشالله مهریتو کامل بده ملکی چیزی به اسمش نیست

خدایاشکرت 🙏
طلاق مرد میده به نظر تو کار ندارن ولی بگو انشالله مهریتو کامل بده ملکی چیزی به اسمش نیست

امروز از ی وکیل پرسیدم،گفت وقتی دلیل محکمه پسند نداره،و زن هم راضی نباشه ،معمولا،اینکاری میکنن....

نه نداره.ی ماشینه ک اونم زدهب نام داداشش.

آخه سنش کم نیست بچه داری  مطمعن درخواست طلاق داده شاید میخواد بترسونت  بچه نداری

ن ندارم.تازه ی ساله ازدواجمون.

ن،واقعا دادخواست داده،پرونده رسیده ب قاضی.مشاوره دادگاهم رفتیم.اونم گواهی کردهک هیچ دلیلی واسه طلاق وجود نداره.

ن ندارم.تازه ی ساله ازدواجمون. ن،واقعا دادخواست داده،پرونده رسیده ب قاضی.مشاوره دادگاهم رفتیم.اونم ...

من ازدواج دوممه.اولی نوزده سالم بود اونم22،با حق طلاق ک داشتم جداشدم. شوهرمم ی نامزدی و ی عقد ناموفق قبل من.