2777
2789
عنوان

اونایی که موهاشون وز و فره بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم شش سالشه عزیزم ببخشیدنخواستم اونجادقیق بگم

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
پسرم شش سالشه عزیزم ببخشیدنخواستم اونجادقیق بگم

کاش تهران بودی هرجوری بود یه دچرخه جور میکردم براش ،بخدا خودم هشتم گرو نهمه با کرایه خونه و هزار تا چیز دیگه وگرنه پول برات میزدم بگیری براش

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
کاش تهران بودی هرجوری بود یه دچرخه جور میکردم براش ،بخدا خودم هشتم گرو نهمه با کرایه خونه و هزار تا ...

فدات بشم عزیزم

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
کاش تهران بودی هرجوری بود یه دچرخه جور میکردم براش ،بخدا خودم هشتم گرو نهمه با کرایه خونه و هزار تا ...

فقط دعام کن خواهر بگو یافاطمه زهرا توشرایطشون میبینی یه کمکی بهشون کن تا این مراحل زندگی بگذرونن😔 دلم خیلی گرفته خواهر بدترین شرایطداریم

فقط دعام کن خواهر بگو یافاطمه زهرا توشرایطشون میبینی یه کمکی بهشون کن تا این مراحل زندگی بگذرونن😔 د ...

توکلت به خدا باشه عزیزم،چرا سرکار نمیری خودت؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش