2777
2789

منم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا لیمجوزی شدی  

بس ک تو این پندومی چپیدم تو خونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
عه ممکنه هم برا همین باشه یعنی 

ممکنه

نمیتونم.  

سعی کن

اصلا آداب خاصی نمیخواد ... فقط باهاش حرف بزن

اگر راحتی نامه بنویس براش ... درد و دل کن براش... اون میشنوه

من خودم خیلی داغونم از لحاظ روحی... سنمم کمه ... گیج شدم، نمیدونم چی درسته چی غلط، چی میخوام ، چکار میخوام بکنم، مضطربم، گریه میکنم... فقط وقتی با خدا حرف میزنم آروم میشم... منم دوساله تمام تو خونه بودم... میفهمم چی میگی

Army_forever💜
سعی کن اصلا آداب خاصی نمیخواد ... فقط باهاش حرف بزن اگر راحتی نامه بنویس براش ... درد و دل کن براش ...

آخه با خیلی باهاش حرف زدم ولی جواب نداده دلمو خوش کرده بودم امروز دیدم مثلا دارم الکی الکی اخراج میشم 

چی بگم ؟؟؟؟ 
آخه با خیلی باهاش حرف زدم ولی جواب نداده دلمو خوش کرده بودم امروز دیدم مثلا دارم الکی الکی اخراج میش ...

میفهمم ولی صبور باش

به نظرم یه امام رو واسطه بده

میتونی چون کریسمس نزدیکه مسیح رو واسطه بدی ،شنیدم جواب میده

Army_forever💜
میفهمم ولی صبور باش به نظرم یه امام رو واسطه بده میتونی چون کریسمس نزدیکه مسیح رو واسطه بدی ،شنیدم ...

میخوام ببینم خودش میاد سراغم اگر ندایی از دلم شنیدم میدوم سراغش اگر کارم و درست کنه اگر 

چی بگم ؟؟؟؟