2777
2789

سلام دوستان گل... این تایپک رو زدم تااونایی که مثل من آی وی اف انجام دادن و پانکچر شدن و انتقال دادن ویا میخوان انتقال بدن باهم باشیم سوالات رو بپرسیم و کمی همدیگه رو آروم کنیم .. کیابعداز پانکچر خیلی اذیت شدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من تو روند ایو ای هایپر شدم.قراره فردا سوپرفکت بزنم سه شنبه برم ای یو ای...نمیدونم ب دکترم شک کردم اخه تو نت دیدم کسیکه هایپر شده دیگه ایو ای انجام‌نمیدن براش..خطرناکه؟ من دردی هم ندارم تا الان خداروشکر

بیایم قضاوت نکنیم همدیگه رو و برای هم شادی آرزو کنیم
من دوشنبه پانکچر دارم ایشالله هایپر نشم خیلی میترسم امروز سونو دادم گفت فولیکات ۱۶ و ۱۷ هست خیلی خوب ...

بامید خدا هایپر نمیشی براتون دعا میکنم ... مورفولوژی همسرتون چنده!؟

شما روز چندمی ؟استراحتت در چه حده

الان روز یازدهمم بود .. یا دوزادهم . پریود شدم هیلی زودتر ازموعد خودم با درددبسیااااااااااااار بسیااااااااار وحشتناک بقدری که فکر میکردم دارم زایمان طبیعی میکنم! کمرم لگنم و رحمم میخواست داغون بشه .. بلندم میشم کاراب سنگین و زیاد نمیکنم اما بازم شکمم ورم میکنه خیلی زود

بچه ها من تو روند ایو ای هایپر شدم.قراره فردا سوپرفکت بزنم سه شنبه برم ای یو ای...نمیدونم ب دکترم شک ...

کسی که هایپر بشه براش نمیزنن هم خطرناکه هم اینکه چون رحم و تخمدان تورم داره دکترم گفت نمی مونه اکثرا.. براهمین بزاری رحمت و تخمدان نرمال بشه و اوکی بشه اوضاعش خیلی بهتره

شما روز چندمی ؟استراحتت در چه حده

استراحتمم زیاد هست به نسبت پا میشم دل درد میگیرم دستشویی رفتن تا یک هفته دردناک بود برام . بیشتر دراز میکشم ..سرپا خیلی کم وامیسم 

یعنی انتقال دادیدو منفی شد..ای خدا چه بد😔

ن گلم انتقال ندادن هنوز دکتر گفت الان بزاریم نمی مونه رحمت باید برگرده ب حالت طبیعیش بعد بزارم . یک ماه و نیم دیگه انقال دارم