2777
2789
عنوان

خانومایی که با شوهراتون مشکل دارید و فک میکنید درست نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 44 پست
چی بگم نمیدونم از شدت دعوا و مشکلتونم خبر ندارم که مثلا شوهرتون چه جوری ایراد میگیره یا چقد بحث داری ...

فقط مشکلمون زخم زبونشه. بخدا پیر شدم. مسگم هرجی م

یگه بیخیالشم اما بهز نمیتونم 

فقط مشکلمون زخم زبونشه. بخدا پیر شدم. مسگم هرجی م یگه بیخیالشم اما بهز نمیتونم 

زخم زبونم سخته ولی خب همه راه های که فک میکنی ایشون بهتر میشنو انجام بده بعد به فکر بچه دار شدن باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
۲۸ 

ببین عزیزم من بابام اصلا خوب نبود و حالا نمیگم مامانم خوب بوده ولی خب بابام افتضاح بود البته الان خیلی عالی شده مامانمم خودش تو زندگی قبل ازدواجش خیلی سختی کشیده بود ینی اصلا مشکلات ما یدونه بزرگ نبود خیییییلی بود و من اصلا وقتی حتی یک ثانیه یادم میاد اشکام سرازیر میشه میگم با وجود اینهمه مشکل باید طلاق میگرفتن یا حداقل من که بچه دوم بودمو و اخر و از مشکلاتشون تا حدودی خبر داشتن چرا منو به دنیا اوردن من الان خودم اصلا دوس ندارم بچه بیارم احساس میکنم روحیشو ندارم هم اینکه احساس خستگی خیلی زیادی میکنم اگه فک میکنی بچت خوشبخت میشه به دنیا بیارش ولی حتی اگه یک درصد فک میکنی که با مشکلاتی مثل من ممکنه مواجه بش اوردنش به این دنیا کار درستی نیس گناه داره ببین میتونی براش پدرو مادر خوبی باشی حالا نمیگم همه جی براش کامل مهیا باش بالاخره مشکلات همیشه هست این که چه مشکلی باش و تا چه اندازه باش مهمه

من خونه پدریمم کم سختی نکشیدم که شوهرم تودعوابزنه سرم

من هیچ وقت از مشکلاتم با اینکه خیلی تنها بودم به شوهرم نگفتم بعضی وقتا واقعا دوس داشتم باهاش درد و دل کنم باز گفتم ولش کن بعد نزنه تو سرم هیچی هیچی نگفتم اون الان فک میکنه من چقد خوشبخت بودم در این حد بهش نگفتم که مامانم گفت بعد عروسی بیاین خونه ما طبقه پایین زندگی کنین من با همه تنفری که از اون خونه داشتم به خاطر اینکه شوهرم و خانوادش نفهمن من چه مشکلاتی داشتم قبول کردم که با این کارم فقط خودمو افسره تر کردم

اره دقیقا🥺

عزیزم غصه نخور انشالله همش حل میشه  مواظب دختر کوچولو نازت باش به این فک کن که اون چقد بهت نیاز داره هر کسی بالاخره نتیجه کارا و حرفاشو میبینه به خدا بسپار حرفایی که دلتو میشکنه