2777
2789
عنوان

خانومایی که با شوهراتون مشکل دارید و فک میکنید درست نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 44 پست
سلام مرسی فدات تو خوبی نی نی خودت خوبه اره ده روزشه

اخییی عزیزم اره گلم از منم به دنیا اومد ۹ آبان الان ۵۲ روزشه تقریبا نزدیکه دوماهه 

راسی اجی اسمشو چی گذاشتین؟ ببین در رابطه با امضات منم افسردگی گرفته بودم ولی الان بهترم 

میخای چندتا راهکار بهت  بگم ؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش با شوهرم تنش دارم‌ خداروشکر بچه نداریم یعنی مشکل از شوهرمه. خیلی رو اعصابم میره اشغال. همیشه میگم خدایا بچه دار بشم شاید خوب شه از طرفی میگم اگه بخاد همینجوری باشه هیچوقت مادر نشم که اونم اذیت شه. خواسته اصلیمم از خدا مرگ ناگهانی شوهرمه تا راحت و اسوده برم پیش پدرومادرم زندگی کنم

خیلی مخصوصا وقتی هم صحبتیم نداری یه داداش دارم که اصلا نیس نمیخوامم باهاش درد و دل کنم اونم ناراحت ک ...

الهی فداتشم منم مث تو بودم بخدا روزای شادیشونم مهربون تر از شوهرش نداشت و منو میزد کنار منم ی برادر بزرگتر دارم ولی اونم هیچوقت به دردو دلام گوش نداد خواهرمم دوسه ساله بود رفیقه درست حسابی هم نداشتم

اخییی عزیزم اره گلم از منم به دنیا اومد ۹ آبان الان ۵۲ روزشه تقریبا نزدیکه دوماهه  راسی اجی اس ...

اسمشو نمیتونم اینجا بگم شرمنده،عههه بسلامتی خدا حفظش کنه.اره بگی ممنون میشم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم همش با شوهرم تنش دارم‌ خداروشکر بچه نداریم یعنی مشکل از شوهرمه. خیلی رو اعصابم میره اشغال. همیشه ...

اخه یه بچه طفل معصوم چیو میخواد درست کنه البته من نمیدونم مشکلتون چیه ولی اگه واقعا فک میکنی درست نمیش یه بچرو بدبخت نکن 

منم ۲۲سالمه مادرشوهرم داره پیرم میکنه

عزیزم انشالله خدا مادر شوهرتو هدایت کنه اذیتت نکنه باز شما چن ساله گرفتار مادر شوهرت شدی من که از اول بچگیم گرفتار اینام😩

اسمشو نمیتونم اینجا بگم شرمنده،عههه بسلامتی خدا حفظش کنه.اره بگی ممنون میشم

اجی اول از همه بگم برات ک بعد از بارداریت این شرایط طبیعیه - اگه شیرت کمه اگه درد داری اگه نمیتونی راه بری بخاطر بخیه هات یا هرعلت دیگه ای اینا همش طبیعیه اگه سر مسائل کوچیک عصابت بهم میریزه سعی کن دورت رو شلوغ کنی یا خودتو ب تماشای فیلم و سریال سرگرم کنی - منم همینجور بودم از یه طرف شیر نداشتم ک ب بچم بدم از یه طرف همه ی زن های فامیل دکتر شده بودن برام و یه دستوری میدادن ک شیر من زیاد بشه - دکتر ک رفتم گفت طبیعیه و کم کم غدد شیردهی سینت زیاد میشه و اصلا نگران نباش - سعی کن قرص فیفول یا فروفورت بخوری چون خون زیادی از دست دادی - فعلا لبنیات و حبوبات نخور عزیزم چون روی شیرت تاثیر میذاره و بچه دل درد میگیره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اخه یه بچه طفل معصوم چیو میخواد درست کنه البته من نمیدونم مشکلتون چیه ولی اگه واقعا فک میکنی درست نم ...

اخه شوهرم همش از خونوادم ایراد میگیره .خونواده خودش خیلی بیشعورن میبینه خونواده ما بهترن حسودیش میشه بخدا خسته شدم هنش جرو بحث

اخه شوهرم همش از خونوادم ایراد میگیره .خونواده خودش خیلی بیشعورن میبینه خونواده ما بهترن حسودیش میشه ...

چی بگم نمیدونم از شدت دعوا و مشکلتونم خبر ندارم که مثلا شوهرتون چه جوری ایراد میگیره یا چقد بحث داری راستش دوستم ندارم نسخه طلاقو واس همه بپیچم با هر انداره مشکل ولی خب قبلش حتما با یه فردی که تجربه بیشتری داره و تخصصش تو این زمینس صحبت کن