2777
2789
عنوان

ممکنه کرونا باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست

من تازه 18 روز میگذره از کرونامون دوباره گلودرد و ابریزش پیدا کردم پسرمم کسل و بداخلاق شده اعضابم داغونه بخدا نمیدونم چیه سرماخوردگیه چیه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه 18 روز میگذره از کرونامون دوباره گلودرد و ابریزش پیدا کردم پسرمم کسل و بداخلاق شده اعضابم دا ...

خدایا این کرونا لعنتی چرا تمومی نداره.بخدا بغضم گرفته.اعصابم داغونه.دلم میخواد زار زار گریه کنم

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
نهههههههههههههههههههههههههههههه ععزیزم میگم شاید خدا نکنه یکم استحراحت مطلق کن دس میشه

اصلا ب یاد اومیکرون نبودم‌.احتمالا باشه.چون قدرت سرایت خیلی بالایی داره

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
خدایا این کرونا لعنتی چرا تمومی نداره.بخدا بغضم گرفته.اعصابم داغونه.دلم میخواد زار زار گریه کنم

کرونا ک نیست مال شما تا شش ماه ایمنی من ک نمیدونم چمه واقعا

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
ضدددددددددددددددددددددددددددحاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال    

چه ضد حالی پرسید امکانش هست بله امکان مجدد ابتلا هست ولی اینکه کرونا یا سرماخوردگی باشه دکتر میفهمه

😎💚🐬
آخه به فاصله ی دو‌هفته از خوب شدنم😢

عزیزم نگرانی ندازه شما ایمنی نسبی داری اگرم باشه مشکلی نیست خیالت راحت باشه مطمین باشه یکی دو روزه خوب میشی  فقط بدنتو با  مایغات مثل سوپ و ابمیوه تقویت کن 

😎💚🐬