2777
2789
عنوان

درد پا پس از درآوردن گچ

1492 بازدید | 8 پست

سلام قسمتی از استخوان کف پا که ترک برداشته و بعد از سه هفته گچش باز شده و الآن پا درد داره طبیعی هست یا نه؟ اگه طبیعی هست تا کی؟ چه کارهایی رو برای تسکین و بهبودیش پیشنهاد میکنید؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طبیعیه منم ۲۸ روز تو گچ بود باز کردم تا یه هفته درد میکرد

دردش هم شبیه به گرفتگی عضلات هست ، حقیقتاً ترسیدم از اینکه خوب جوش نخورده باشه . میشه توی آب ولرم ماساژش داد ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
دردش هم شبیه به گرفتگی عضلات هست ، حقیقتاً ترسیدم از اینکه خوب جوش نخورده باشه . میشه توی آب ولرم ما ...

من با روغن سیادونه اروم ماساژمیدادم 

خودمم ترسیدم هی میگفتم این پا خوب نشده گچوزود باز کردم واسه من دردش مث شکستگی بود

بجای زندگی کردن پی دیونگی گشتم🚫
من با روغن سیادونه اروم ماساژمیدادم  خودمم ترسیدم هی میگفتم این پا خوب نشده گچوزود باز کردم وا ...

الآن دیگه هیچ مشکلی نداره پاتون ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

نمایندگی فروش انحصاریه قطره سیلیس الن بیوتی 

وات ساپ  

09369873088 مشاور اسماعیلی 

✅ اثرات مصرف قطره سیلیکون الن بیوتی1-جلوگیری از پوکی استخوان2-بهبود مفاصل (نرم شدن حرکات مفاصل)3-کمک به بهبود آرتروز4-کمک به بهبود عوارض مرتبط با استخوان (جوش خوردگی استخوان شکسته)5-موثر در ترمیم عوارض مرتبط با تاندون‌ها و رباط‌ها6-کمک به کاهش اثرات بیماری های قلبی و عروقی (تصلب شرایین)7-تحریک کلاژن‌سازی برای ایجاد بافت ماهیچه‌ای (موثر در افزایش رشد بدنی)8-کاهش خطوط پوست9-روشن‌شدن بافت پوست10-ضخامت‌بخشی به تارهای موی سر11-افزایش سرعت رشد موها12-استحکام و تقویت ناخن.13-کمک به اثربخشی بیشتر اعمال زیبایی و مراقبتی مانند میکرونیدلینگ، میکرودرم و تزریق فیلر14- کمک به بدن برای کاهش اثرات تغذیه ناسالم (مانند نوشابه‌های گازدار، غذاهای آماده و ...