2777
2789

دیشب دخترم و پسرم و خودمو بزور از خونه برد خونه الانم برای اولین بار بهم سیلی زد خیلی داغونم راهکار بدید بخدا بابام لگنشو عمل کرده بود مامانم دست تنهاست الان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت واجب تره برو پیششون..اگه نمیزاره جوری برو نفهمه..اینجور آدما برا ما زنا ، شوهر نیستن..

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
میگه تو نمیزاری بچه ها ننه خواهر منو دوست داشته باشن و به مامانت وابستشون کردی    

بگو باشه نمیرم خونه ی مادرم تو هم نرو خونه ی ننه ات، بچه ها اگه مادر منو نشناسن ننه ی تو رو هم نباید بشناسن.

اگه پس انداز داری باهاش پرستار بگیر بفرست خونه ی مادرت به خانواده ات هم بگو نمیتونی بری چون شوهرت نمیزاره.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بگو باشه نمیرم خونه ی مادرم تو هم نرو خونه ی ننه ات، بچه ها اگه مادر منو نشناسن ننه ی تو رو هم نباید ...

داداشام براشون پرستار گرفتن ولی خیلی دلم براشون شور میزنه وقتی فهمید نمیام صداش غمگین شد   میدونید شوهرم به شدت بچه ننه اس یعنی یک بار رفتیم خونه اونا بعد من یک ماکسی زیتونی پوشیده بودم مامانش گفت خیلی بد رنگه بهت نمیاد وقتی رفتیم خونه با تشر گفت دیگع حق نداری این رنگی بپوشی خیلیییی به حرف ننه اشه بخاطر بچهام دارم تحمل میکنم اینم بگم شوهرم بچه طلاقه یه سال بعد عقدمون جدا شدن