2777
2789
عنوان

کبد چرب

370 بازدید | 35 پست

کسی هست که کبدش چرب باشه ؟

علائمتون چیه؟ 

درمانش چیه؟

سونو دادین تا مشخص شد ؟

حس میکنم منم کبدم چربه میخوام ببینم شماهم علائم منو دارین؟

خدایاشکرت ❤

علائمت چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

باید سونوگرافی کنی(سونوی شکمی)

و آنزیم های کبدی هم چک کنی (آزمایش خون)

معمولا وقتی رژیم غذایی پر چرب و پر کربوهیدرات داری، تحرک نداری یا اضافه وزن زیاد داری ممکنه چرب باشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سونوگرافی کنی(سونوی شکمی) و آنزیم های کبدی هم چک کنی (آزمایش خون) معمولا وقتی رژیم غذا ...

اضافه وزن ندارم 

ولی هم قند خونم بالا هست هم غذاهای چرب زیاد میخورم 

درمانش سخته؟

خدایاشکرت ❤
زیاد عرق میکنم  بی حالم  پاهام گز گز میکنه  ریزش مو دارم  صورتمم کدر شده

سفیدی چشت زرد نیس؟ یا اینکه کک ومک نداری وبدنت بخاره؟ 

میگن ریزش مو ربطی ب کبد نداره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

[QUOTE=219957968]سفیدی چشت زرد نیس؟ یا اینکه کک ومک نداری وبدنت بخاره؟  میگن ریزش مو ربطی ب 

نه اصلا اینارو ندارم 

فقط علائم بالارو دارم متاسفانه فکر کنم کردم چربه 

خدایاشکرت ❤
[QUOTE=219957968]سفیدی چشت زرد نیس؟ یا اینکه کک ومک نداری وبدنت بخاره؟  میگن ریزش مو ربطی ب&nbs ...

فک نکنم ولی ی آزمایش بده تا مطمئن شی

چه آزمایشی باید بدم  توی آزمایش خون مشخص میشه ؟ یا سونو بدم؟

هم سونو بده هم آزمایش خون

ولی سونو نشـون میده کبدت چربه وگرید چنده

منو یادت موند خبرشو بهم بده🙏🏻😘

اضافه وزن ندارم  ولی هم قند خونم بالا هست هم غذاهای چرب زیاد میخورم  درمانش سخته؟

رژیم غذایی کم چربی و کم کربوهیدرات

۴۵ دقیقه تحرک روزانه

هر ۶ ماه یک گرید میاد پایین

در کنارش مصرف لیورگل.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
باشه جانیم 

عزیزمی 🙏🏻😘😘

سفیدی چشت زرد نیس؟ یا اینکه کک ومک نداری وبدنت بخاره؟  میگن ریزش مو ربطی ب کبد نداره

من سفیدی چشمم زرده 

یهوشکم کردم

میدونم کبدم مشکل داره چی بخورم بنظرت بهترمیشم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین