2777
2789

سلام دوستان عروسیم نزدیکه و ۴ ساله که عقد بسته ام و خیلی از جهازمو هنوز نخریدم و پول ندارن خانوادم دیگه 

بانک ها هم وام نمیدن الان نمیدونم چرا میگن چند هفته اس بسته شده 

لطفا اگر جایی رو میشناسید کمکم کنن برای پول جهیزیه راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

خیریه ها برین

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیریه ها برین

رفتم میگفت ۸ تومن پول بدین ی لیست داده بود که این اقلام جهیزیه رو بهت میدیم 

ولی هم اون پولو نداربم الان هم ی چند قلم از اون وسایل و خریدم و چیزای دیگه هم لازم داشتم مثل پرده و فرش و این چیزا که نبود توی لیست

خب ب همسرت بگو بخره خیلیها رو میشناسم شرایط خرید نداشتن ، همسرشون جهیزیه رو تهیه کرد.

اونم ی مقدار از خرید ها به گردنشه که داره به سختی میخره 

این آخر کار خیلی داره به هر دومون فشار میاد اونم میگه من با بقیه اش چیکار کنم 

رفتم میگفت ۸ تومن پول بدین ی لیست داده بود که این اقلام جهیزیه رو بهت میدیم  ولی هم اون پولو ن ...

چیا خریدی؟

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸
کمیته امدادنمیده

ن عزیزم به کسایی که تحت پوشش هستن میدن 

ما فقط خیلی پول کم آوردیم و خانوادم به گرفتاری مالی خوردن که الان من این شرایط و دارم 

وگرنه خداروشکر تن سالم دارن خانوادم و خرج زندگی رو در میارن 

اما شرایط سختی الان داریم که نمیدونم چطوری میشه توضیح داد 

چیا خریدی؟

برقی هارو قبلا گرفتم 

پرده و فرش مونده و ظرف و ظروف و رختخواب و ... چیزای واجبه برای خودم لیست نوشتم اما میبینم اصلا پولشو نداریم دیگه 

کم آوردیم اما ضروری هم هست