2777
2789
عنوان

خواب دیدم به بچه شیر میدم

1238 بازدید | 20 پست

سلام خانما 

من ازدواج نکردم دخترم

دیشب خواب دیدم ی بچه دستمه بعد حس میکردم تو سینم شیره و باید بهش شیر بدم

سینمو گذاشتم تو دهنش و اونم شیر خورد وای🥺

ولی نمیدونم دختر بود یا پسر

خیلی حسه خوبی داشت و غرقش شدم🙂😂

بنظرتون معنیش چی میشه؟

من منتظرم و چند بار این خابو دیدم

بیدار شدنی نوک سینم گز گز میکرد

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دختری مجرد در خواب خود را در حال شیر دادن به کودکی ببیند تعبیر آن است که وی به زودی با فرد مورد علاقه خود ازدواج می کند. این خواب معمولا نماد ازدواج است و هر فردی که چنین خوابی ببیند در مدتی کوتاه با مرد مورد علاقه خود ازدواج می کند یا فردی مناسب برای ازدواج پیدا می کند. این خواب همچنین نشان دهنده آن است که شما به زودی با فرد مورد علاقه خود گفتگویی جدی در رابطه با ازدواج خواهید داشت یا اگر زنی متاهل باشید با همسر خود به گفتگویی جدی در مورد بچه دار شدن خواهید پرداخت.

این خواب ها اغلب پس از بحث هایی جدی در مورد ازدواج یا بچه دار شدن بین زوج ها اتفاق می افتد. در این مواقع مغز شما این اطلاعات را دریافت کرده است و آن ها را در خواب به کار می برد. اگر دوست دارید ازدواج کنید، پس مطمئن باشید پس از دیدن چنین خوابی ازدواج شما بسیار نزدیک خواهد بود.

خدایا مرا آن ده که آن به   
من منتظرم و چند بار این خابو دیدم بیدار شدنی نوک سینم گز گز میکرد

خوابا خیلی راستن

من بعضی وقتا کابوس میبینم و تو خواب فرار میکنم وقتی بیدار میشم انگار از باشگاه اومدم😂😑

خوابا خیلی راستن من بعضی وقتا کابوس میبینم و تو خواب فرار میکنم وقتی بیدار میشم انگار از باشگاه اوم ...

عاخ ک ارزوم براورده شدنش چقد شیرینه

یه جوری اروم شیر میخورد و من محو نگا کردنش بودم

اینیده گریه کردم بعد بیدار شدن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
دقیقا منم همینطور واقعا مادر شدن حسه خوبیه🙂💚

🙃🙃🙃