بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از هیچی توی جزیره نقری ای قشم است البته رفت به اونجا ممنوعه کسایی که میتونن برن میان توی شیشه های خوشگل میکنن و میفروشن البته با جزیره هنگام که رفته بودیم سوار قایق که شدیم راننده ی قایق مارو اونجا برد
اونجا انواع رنگ خاک هست و همشونم براق و اکلیلی هستن واقعا زیبا هست.
معمولا خاکش رو برای مصرف و ساخت لوازم آرایشی میبرن.و بیشترم از سمت همون خلیج فارس برده میشه کشورای دیگه متاسفانه
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
نه جزیره هرمز خاکش قرمزه این توی جزیره نقره ای بود.اره خوشگل هستن فقط هم توی قشم من دیدم
جزیره هرمز همه رنگ خاکی داره عزیزم.
تو قشم هم هست اما تنوع رنگ تو هرمز خیلی بیشتره.
اابته اینجوری که ما دیدیم🤗
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)