2777
2789
عنوان

با خاک نقره ای چیکار کنم؟

4728 بازدید | 28 پست

بچه ها خاک نقره داریم بنظرتون چیکارش کنم که هم حروم نشه هم خوشگل بشه؟

البته بهش شن نقره ای هم میگن فقط بیشتر برق میده چون تو عکسه معلوم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی بدست میاد؟

از هیچی توی جزیره نقری ای قشم است البته رفت به اونجا ممنوعه  کسایی که میتونن برن میان توی شیشه های خوشگل میکنن و میفروشن البته با جزیره هنگام که رفته بودیم سوار قایق که شدیم راننده ی قایق مارو اونجا برد

فکر کنم از جزیره هرمز واستون آوردن درسته؟

اونجا انواع رنگ خاک هست و همشونم براق و اکلیلی هستن واقعا زیبا هست.

معمولا خاکش رو برای مصرف و ساخت لوازم آرایشی میبرن.و بیشترم از سمت همون خلیج فارس برده میشه کشورای دیگه متاسفانه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
از هیچی توی جزیره نقری ای قشم است البته رفت به اونجا ممنوعه  کسایی که میتونن برن میان توی شیشه ...

عع متوجه شدم توی جنوب کلا ازین ساحل ها با شن رنگی زیاد هست ما تو هرمز انگار یه جا رفتیم ولی ممنوعه آوردنش ولی خیلی قشنگه

فکر کنم از جزیره هرمز واستون آوردن درسته؟ اونجا انواع رنگ خاک هست و همشونم براق و اکلیلی هستن واقعا ...

نه جزیره هرمز خاکش قرمزه این توی جزیره نقره ای بود.اره خوشگل هستن فقط هم توی قشم من دیدم

نه جزیره هرمز خاکش قرمزه این توی جزیره نقره ای بود.اره خوشگل هستن فقط هم توی قشم من دیدم

جزیره هرمز همه رنگ خاکی داره عزیزم.

تو قشم هم هست اما تنوع رنگ تو هرمز خیلی بیشتره.

اابته اینجوری که ما دیدیم🤗

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)