2777
2789
عنوان

کوفتگی و... اوایل باشگاه

78 بازدید | 14 پست

سلام من دو روزه باشگاه رو شروع کردم کل بدنم درد می‌کنه ، بعد رنگ ادرارم هم تیره شده 😓خیلی میترسم بنظرتون خطرناکه؟کسی واسش پیش نیومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن دردو منم داشتم

ولی تیرگی ادرارت ربطی ب این قضیه نداره

میشه بیان تاپیک اخرم بگین چیکار کنم؟

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
بدن دردو منم داشتم ولی تیرگی ادرارت ربطی ب این قضیه نداره میشه بیان تاپیک اخرم بگین چیکار کنم؟

تو‌ گوگل زده بود بخاطر سنگین کاری تو باشگاه ادرار تیره میشه 🙃

تو‌ گوگل زده بود بخاطر سنگین کاری تو باشگاه ادرار تیره میشه 🙃

میخوای تا از مربیم بپرسم بهت بگم؟

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
اگه بپرسی خیلی کار بزرگی کردم در حقم 🙂❤️

الان میپرسم عشقم جواب داد میفرستم برات

اگه بپرسی خیلی کار بزرگی کردم در حقم 🙂❤️

عشقم پرسیدم از مربیم

اینم چیزاییه که گفته

: سلام، نه خیلی ربطی نداره مگر اینکه خیلی تمرینات پرفشاری انجام داده باشه. یا از مکمل خاصی استفاده کرده باشه
: معمولا به علت فشار خ زیاده تمرینه
: بگو آب بیشتر بخوره فعلا
 اگر این روند تا دوسه روز اینده ادامه داشت حتما با دکتر مشورت کنه
 احتمال 90درصد عضله ش آسیب شدید دیده  و دچار میوگلوبینوری شده
: و یا اینکه قبل، خین، بعد تمرین آب کافی به بدنش نرسونده

عشقم پرسیدم از مربیم اینم چیزاییه که گفته : سلام، نه خیلی ربطی نداره مگر اینکه خیلی تمرینات پرفشار ...

همچیو دقیق گفته واقعا، راست میگه من دو روز اولم بود نمی‌دونستم چیکار کنم ، چییزای سنگینو زدم ، آب هم زیاد نخوردم حین تمرین، اینم که میگن ۹۰درصد بدنش آسیب شدید دیده درسته، امروز صبح دستم قفل کرده بود حالت نود درجه ، پاهام بزور یاری میداد کمرمم صاف نمیشد😓💔ولی حالا با پماد دوش آبگرم خیلی بهتر شدم

همچیو دقیق گفته واقعا، راست میگه من دو روز اولم بود نمی‌دونستم چیکار کنم ، چییزای سنگینو زدم ، آب هم ...

وویتامین ب ۶اگر داری بخور کوفتگی بدن کم میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لطفا دعام کن هرچی سریعتر خوب بشم تا نرم دکتر 😢😓

ان شاءالله زود خوب میشی عزیزکم