2777
2789
عنوان

دانشجوها بیایین دخترا مهمه😢

184 بازدید | 22 پست

بابام خیلی اذیتمون میکنه خیلی ظالمه. من نمیتونم درس بخونم همش گیر میده همش دعوا خسته شدم همش ازمون عین خدمتکار. استفاده میکنه کار میکشه  انگار ن انگار که من دخترشم مامانم زنشه.   راستش مدتیه به بهونه دانشگامم شده میخوام برم پانسیون شرایطش چطوره ؟ میشه تا سالی که دانشگاه تموم میشه اونجا سر کنیم؟ اجارشم پرداخت میکنم هر ماه.      دانشگام پیام نوره. حضوری نیس اما میخوام الکی بگم حضوریه ک راحت بشم از شر بابام.   اونجا هم  سر ی کاری میرم که در امد داشته باشم درسمم میخونم    نظر شما چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می‌تونی بری که اره برو خوبه 

اره اجی  چون واقعا کلافم. بعد تا چ مدت میشه اونجا موند ؟ چهارسال باید بخونم تا دانشگام تموم بشه. میشه تا این مدت اونجا باشم؟

اجاره پانسیون زیاده 

پیام نورم بدرد نمیخوره بشین مثل من یه سال حسابی واسه کنکور بخون پرستاری شهر دیگه بیار خودتو تا همیشه راحت و زندگیتو تضمین کن با پانسیون سرکار... کار زندگی واست درس نمیشه 

اگرم خواستگار خوب داری ازدواج کن

اگه از پس مخارجت بر میای برو خوبه

اونجا مرکز شهره.  ی جایی دستمو بند میکنم  بالاخره خدا بزرگه. بابامم خیلی از اونا نیس ک خرج من کنه.   ب فکر پسرشه خیلی پسریه. هفته ای 1تومن بهش میده  اما من دارم بدبختی میکشم داره بهم ظلم میشه نمیتونم اینجارو تحمل کنم  میخوام مادر بیچارمم از دستش نجات بدم 

اجاره پانسیون زیاده  پیام نورم بدرد نمیخوره بشین مثل من یه سال حسابی واسه کنکور بخون پرستاری ش ...

ن ازدواج ک اصلا ب هیچ عنوان  با ازدواجم چیزی بهتر نمیشه چون از هر چی مرده بدم میاد. میخوام واسه خودم خوش باشم   ازدواجم بدتر ادم محدود میشه دیگ نمیتونه درس بخونه با هزارتا بدبختی دیگ 

خوابگاه های خودگردان همیشه هستن و تا هروقت هم بخوای میتونی بمونی 

خداروشکر.  قبلم داشت ایست میکرد اخع بعضی از کاربرای عزیز میگن نمیشه.   این مورد ک میگم زده ازاد خودگردان 

ن ازدواج ک اصلا ب هیچ عنوان  با ازدواجم چیزی بهتر نمیشه چون از هر چی مرده بدم میاد. میخوام واسه ...

گلم تو با مدرک پیام نورم هیچی نمیشی خب تازه سر کارم بری همزمان.....

بشین دوباره واسه کنکور بخون

گلم تو با مدرک پیام نورم هیچی نمیشی خب تازه سر کارم بری همزمان..... بشین دوباره واسه کنکور بخون

انقد سختی دارم میکشم ک هدف اصلیمو ازش خارج شدم. بخدا. اول درس بود الان راحت شدن از شر بابام  خیلی برام مهمه  ادم بالاخره نیاز ب ارامشو امنیت داره ک بتونه راحت تمرکز کنه رو درسش. من ن ارامش دارم ن امنیت.