2777
2789
عنوان

خواهرزاده ی شوهرم و شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 68 پست
نگفتم حرامه.... گفتم حساسم.... نمیخوام کس دیگه ای رو جز من بغل کنه.

شوهرت با این رفتارات ازت زده میشه

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو اعتماد به نفست کار کن

تمام جذابیت زن به اعتماد به نفس و خودباوریشه

و گرنه به هیچ کسم نگاه نکنه باز دلت آروم نیست

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
میدونم... من حساسم دوست ندارم کس دیگه ای رو بغل کنه... خواهرشم یعنی مامان همین دختره هر وقت شوهرمو م ...

سیاست داشته باش  با این حرفا  فقط خودتو از چشم  شوهرت میندازی 

شاید نهایت  در ماه   دو بار همدیگرو  ببینین

با یه  بغل کردن  اونا شوهرت  تموم نمیشه

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
سیاست داشته باش  با این حرفا  فقط خودتو از چشم  شوهرت میندازی  شاید نهایت   ...

والا   شوهرت   قبل اینکه   شوهر تو باشه

پسر     برادر   دایی عمو و......   افراد دیگه ای هم بوده

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
با این اوصاف کسی راهنماییم نکرد هیچ کلا کوبیدید رفت سپاس.😏

مسخره نیستی؟😂😐

شوهرت ازت زده میشه رو خودت کار کن

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
سیاست داشته باش  با این حرفا  فقط خودتو از چشم  شوهرت میندازی  شاید نهایت   ...

نه عزیزم در ماه دوبار نیست ما باپدر شوهرمینا توو یه ساختمون زندگی میکنیم و شوهر هر روز خونه اوناست و بهشون سر میزنه و خواهر شوهرمینا تقریبا یه روز در میون اونجان به عبارتی در ماه بیست دفعه ای همو میبینن😐 توو حساس بودنم که شکی نیست ولی رفتارشون روو نِرومه...

با این اوصاف کسی راهنماییم نکرد هیچ کلا کوبیدید رفت سپاس.😏

ببین  گلم   تجربه  ۱۸ سال زندگی بهت میگه

قوم  شوهر ضد عروسن

اگه کنار شوهرت  همش  اونا رو خراب کنی  با لاخره  روزی پیروز میدون اونا میشن

سیاست داشته باش

من اینقدر  از خوبی اونها میگم  و باهاشون خوب رفتار میکنم

که اگه  یه روز گله ای  داشته باشن     شوهرم  طرف منه   چون کارها و رفتار منو میبینه

باورت می شه  چند روز پیش مهمونم بودن اینقدر خو ش رفتاری و محبت کردم   شوهرم تو خلوت دستامو بوسید و تشکر کرد

یه  مرد    اولویتش خانواده شه   وقتی از مادر و خواهر و...  که هم خونن به راحتی بگذره     مطمئن باش از یه زن که دختر مردمه به راحتی میگذره

همیشه عاقل باش و احساسی تصمیم نگیر

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

ببین  من  واسه خواهر زاده های شوهرم  ادکلن میخرم  از لاک هام بهشون می بخشم

وقتی بازار میریم بستنی و دونات و...براشون میخرم

هیچ وقت دست خالی از خونم ردشون نمیکنم     در حد یه هدیه کوچولو

همیشه قشنگ و زیبا صداشون میزنم    ... جون   فدات بشم

قربونت   عزیزم و...