2777
2789

جنس لباسش تریکو فکر کنم باشه،از این لباس های خونگی بچگانه،جنسش چی بهش میگن؟نمیدونم

چسب قطره ای راضی ریخته چند روز پیش من فکر کردم کثیف شده،بعداز شستن دیدم اصلا پاک نشده،دقت کردم دیدم چسب قطره ای رازی که داشته کاردستی درست می‌کرده زده بود به لباسش،چجوری پاکش کنم 

رنگ لباسش زرشکیه،هیلی تابلوئه و نمای زشتی داده به لباسش

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم وقت بخیر . من تاپیکاتو خوندم متوجه شدم خیلی دنبال کسب درامدی . تو کار هنری استعدادت چطوره؟  میتونی عروسک روسی درست کنی؟ تو گوگل بزن عروسک روسی برات میاره . البته استعداد خیلی خاصی نمیخواد ها . فقط باید کارت تمیز باشه . من تو تلگرام آموزش کامل عروسک سازی رو از دو تا کانال دارم . اگه بتونی با سلیقه دربیاری هر عروسک روسی رو بشرط تبلیغ خوب حتی تا ۳۰۰ هم میتونی بفروشی . قیمت مواد اولیه اش هم نهایت ۸۰ تا ۱۰۰ درمیاد . اگر خواستی بگو لینک کانال هاشو برات اینجا بزارم . ایشالا که به کارت بیاد خیلی رو بورسن این عروسکا 

سلام عزیزم وقت بخیر . من تاپیکاتو خوندم متوجه شدم خیلی دنبال کسب درامدی . تو کار هنری استعدادت چطوره؟  میتونی عروسک روسی درست کنی؟ تو گوگل بزن عروسک روسی برات میاره . البته استعداد خیلی خاصی نمیخواد ها . فقط باید کارت تمیز باشه . من تو تلگرام آموزش کامل عروسک سازی رو از دو تا کانال دارم . اگه بتونی با سلیقه دربیاری هر عروسک روسی رو بشرط تبلیغ خوب حتی تا ۳۰۰ هم میتونی بفروشی . قیمت مواد اولیه اش هم نهایت ۸۰ تا ۱۰۰ درمیاد . اگر خواستی بگو لینک کانال هاشو برات اینجا بزارم . ایشالا که به کارت بیاد خیلی رو بورسن این عروسکا .  پیج اینستای این خانومو ببین  @zizi_nedayi 

راستی اون کانال های آموزشی هم کاملا رایگانه . من ازون یاد گرفتم الان کامل بلدم

ممنون عزیزم ولی اصلا کار هنری قبلاً انجام دادم،ولی کسی نخریده ازم دیگه میترسم پول بذارم کنار برای اینجور کارها 

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂