2777
2789
عنوان

حرفای دیشب بابام به نامزدم 🥺

1253 بازدید | 41 پست

منو نامزدم دعوا کرده بودیم چند روز پیش و اونم زده بود تو گوشم پدرم اصلا راضی نبود منو بده و خودم اصرار کردم که باهاش ازدواج کنم و کلی تو روی همه وایسادم ...

مامانم رفته به بابام گفته که دعوامون شده و اینا نامزدم زده تو گوشم دیشب که اومد خونمون ما قهر بودیم هنوز 

بابام گفت من قسم خوردم تو هیچی بین شما دخالت نکنم چون دخترم بهم اجازه نداده تو هیچ تصمیمی که میگیره نظر بدم 🥺😢(خیلی دلم شکست اینو گفت 💔) اما میخام یه حرف بزنم و دیگم تکرارش نمیکنم هر بحث و دعوایی که مینید سره هر مسئله و قضیه ایی حق نداری دست رو دخترم بلند کنی ما نداشتیم تا الان چندین ساله من به شوخی ام دست رو زنم بلند نکردم اگه یه بار دیگه بشنوم نمیزارم دیگه چشمت دخترمو ببینه بعد نامزدم گفت ببخشید بابا بعد بابام گفت تو اصلا چطور دلت میاد دختری که بخاطرت رو حرف پدرش حرف زده از گل نازک تر بهش بگی ( بچه ها بابام یجوری حرف میزد که میخاست بگه بخاطر تو از من گذشته😭😭😭 خیلی ناراحت شدم الان افکارم بهم ریخته حس میکنم خیلی دل بابامو شکستم دلش هیچ جوره صاف نمیشه باهام بیاید دلداریم بدید خیلی ناراحتم یسره تو فکر بابامم😭😭😭😭😭😭😭😭 حرف میزد من تو اتاقم میشنیدم حرفاشو گریه میکردم

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

من که اشکم از اینجا در اومد 

فدای هرچی باباست

اگه جات بودم شر شر گریه امونم نمیداد

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته اینکه حرف پدروزمین بندازی🥺💔

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

عزیزمممممم چه بابای مهربونیییییی

برو ازش عذرخواهی کن و بگو پشیمونی اگه ناراحتش کردی و از این به بعد بیشتر بهش توجه کن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...