2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارز اصلا با بورس قابل مقایسه نیست .اصلااااااااااااا....همه پولتو نزار و با علم واردشو عالیه اول اموزش ببین ‌‌‌‌‌...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
با 300 میلیون مثلا سوددهی چطوره از چه نظر قابل مقایسه نیست 

ببین اولویت اولتو بزار خونه ..‌باپول مازاد وارد بازار شو ....بستگی به ارز داره و زمان خرید فروشت .‌‌‌..بورس داخلیه همه چی دست خودشونه اما ارز دیجیتال بین المللیه و جهانی

ببین اولویت اولتو بزار خونه ..‌باپول مازاد وارد بازار شو ....بستگی به ارز داره و زمان خرید فروشت .‌‌ ...

اینکه دست خودشونه خوبه یا اینکه که جهانی 

راست میگن ارز شاید سرمایت هیچ بشه 

اینکه دست خودشونه خوبه یا اینکه که جهانی  راست میگن ارز شاید سرمایت هیچ بشه

من زیاد نمیگم تعلیق میشم مطالعه کن

اگر کل داراییت همینه و خونه نداری و دانش و تخصص معامله هم نداری،خونه بخر

ولی کلا ملک و زمین، مشکل بزرگش نقدشوندگیشه. بسیار نقد شوندگیش پایینه.یعنی شما همین الان به پول احتیاج داشته باشی،نمیتونی بفروشی،پولتو نقد کنی،پولت بیاد دستت. باید صبر کنی مشتری پیدا شه یا زیر قیمت بفروشی.

ولی هم ارز دیجیتال،هم بورس،در حالت عادی با یه کلیک ،پولت نقد میشه و میاد دستت

بعلاوه، ملک در طولانی مدت،کمترین رشد رو در بازارای مالی موازی داره( بین بورس و طلا و سکه و ارز و ملک)

ولی ارز دیجیتال و بورس،صد در صد تخصص میخواد.بی گدار به اب بزنی میتونه سرمایه‌ت صفر بشه

بلد باشی در دراز مدت رشد بورس همیشه بهتر از ملک بوده

همه میگن وام مسکن نگیرید به جاش بیاد با ارز پس انداز کنید بعد بخرید 

در ضمن در مملکت تورمی،وام گرفتن کار خوبیه.چون شما در یه سال مثلا ۲۰ درصد بهره وام میدی.ولی ترزش دارایی‌ای که با پول وام خریدی، بخاطر تورم، ۴۰ درصد رشد میکنه.و تو میری توی سود