2777
2789

سلام دوستان. هفته پیش کفش اسپرت پوشیدم و دو سه روز مدام خرید و پیاده روی داشتم. بعد ناخنم درد میکرد و یه کم کبود شد، الان کبودیش خیلی تیره شده دردشم کمتر شده. به نظرتون از کفش و زیاد راه رفتن و سر پا ایستادنه؟ تا حالا تجربه داشته کسی؟ 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سایز بزرگتر بگیر کفشتا عزیزم 

من پام سایزش قالب بزرگه سخت کفش مناسب گیرم میاد. کلا مفصل شست پامم مشکل داره هر کفشی بخرم اذیتم.ولی موقع پیاده روی راحت بودم میامدم خونه ناخنم شدید درد میکرد

ببین برای منم دقیقا همین اتفاق افتاد، یه روز خیلی راه رفتم شب ناخن شست پام خیلی درد گرفت، بعد از یه مدت دیدم زیرش خون مرده شده و دردش هم حسابی کم شد. کم کم این ناخن پام شروع کرد به ضخیم شدن تا این که کلا از بستر جدا شد، یعنی انگشت شست هر دوتا پام ناخن نداشتند، تا یک سال که ناخن جدید دراومد

من سایز پام ۴۰ ولی منم زیاد ک پیاده روی میکنم ناخنم خیلی درد میکنه

من پام 41ولی قالبای کفشا برام فشرده ست. 42میگیرم که بازم انگشتام اذیتن. بیشتر اوقات مجبورم صندل بپوشم که برای هر جایی مناسب نیست متاسفانه

ببین برای منم دقیقا همین اتفاق افتاد، یه روز خیلی راه رفتم شب ناخن شست پام  خیلی درد گرفت، بعد ...

ممنون که پاسخ دادید.من کلا هر چی میشه زود نگران میشم و به هر چیزی فکر میکنم همش فکر میکنم مریضم