2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بغل بغل گریه و دلداری برا دفه بعد😂😂  

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  

البته نظر شخصیه منه

قبل از خوب شدن نسبی بیمار هیچوقت واسه عیادت خونش نمیرم چون احساس میکنم هم خودش بیمار و معذبه هم خانوادش اذیت هستن. معمولا تلفنی جویای احوال میشم و میپرسم آیا کمکی ازم برمیاد یا نه.

دقیقا میرید چی میگید؟ چون نمیدونم میپرسم وگرنه قصد بدی ندارم مثلا کسی که زایمان کرده یا بیماره رو ...

خودش بهم زنگ زد گفت بیا پیشم دوست صمیمیمه

انچنان هم ناراحت نیست بیشتر حال جسمیش بده

البته نظر شخصیه منه قبل از خوب شدن نسبی بیمار هیچوقت واسه عیادت خونش نمیرم چون احساس میکنم هم خودش ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم اما خودش بهم زنگ زده و گفته بیا پیشم دوست صمیمیمه و اصلا هم ازاین بابت ناراحت نیست بیشتر ا ز نظز جسمی ضعیف شده و گفنه بیا کنارم

خاتوما من فقط پرسیدم چی براش خوبه و تقویتیه که ببرم نپرسیدم برم یانه! 

خودش بهم گفته بیا کنارم باش و قطعا خودم شعورم میرسه نرم ایجاد مزاحمت برا کسی کنم مرسی از اینکه شمام یاداوری میکنین اما چزا وقتی یه سوال پرسیده میشه شما همونو جواب نمیدین چیزای بی ربط میگن بعضیا🙄🙄از جریان خبر ندارید پس قضاوت بی جاهم نکنید