2777
2789
عنوان

کیا ازرشته انسانی فرهنگیان قبول شدن بیایین یه لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 60 پست
وای چرا ؟خیلی خوب بوده که

بله خوب بود اما معلم شدن روحیات خاص خودش داشت

با روحیات من جور نبود واسه همین انصراف دادم

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااقن ؟مرسی  اقتصاد خیلی سبز جامعه و فنونم خیلی سبز   دینی میکرو دارم  فارسی هم نشر ا ...

عالیه ،ان شالله که قبول شی به امید خدا برای منم دعا کن 

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
سلام مثلا چه روحیه ای لازم داره؟ در کنکور هر درس چندتا سوال داره

ببین من کلا مامان بابامو میبینم اصلا دلم نمیخواد برم سمتش..

از حقوق کم بگیر تا کمر دردو پا دردو زانو درد اصلا اینام ب درک ی اعصاب درستو حسابی میخپاد ک با بچه سرو کله بزنی.....

سلام مثلا چه روحیه ای لازم داره؟ در کنکور هر درس چندتا سوال داره

مثلا حوصله و صبر زیاد میطلبه برای اینکه به کسی اموزش بدی باید خیلی صبور باشی من حاضرم جای بقیه امتحان بدم اما سختم بود به کسی مطلبی یاد بدم 

من کنکور ریاضی داده بودم

ببین من کلا مامان بابامو میبینم اصلا دلم نمیخواد برم سمتش.. از حقوق کم بگیر تا کمر دردو پا دردو زان ...

بله درسته ولی آدم مستقل میشه وحقوق داره،شما الان چه رشته ای میخونی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
ببین من کلا مامان بابامو میبینم اصلا دلم نمیخواد برم سمتش.. از حقوق کم بگیر تا کمر دردو پا دردو زان ...

حالا من می گم شغل معلمی برای خانم ها  خوبه چون تند و تند تعطیلات داره...تابستان هم تعطیله...و این برای خانم ها خیلی خوبه..فکر کن مثلا بره یه نهادی یا سازمان دولتی دیگه ای کار کنه..فکر کن از صبح باید سرکار باشه تا کم کم ۴ بعد از ظهر...تابستون و زمستون هم حتما باید سرکار باشه...

من یه آقای معلمی رو می شناسم که با تدریس در مدارس و آموزشگاه ها زندگیش رو راحت می چرخونه...

حال 
مثلا حوصله و صبر زیاد میطلبه برای اینکه به کسی اموزش بدی باید خیلی صبور باشی من حاضرم جای بقیه امتحا ...

منم کنکور ریاضی دادم ولی تومصاحبه رد شدم خیلی بد بودخیلی امیدوار بودم قبولشم

منم کنکور ریاضی دادم ولی تومصاحبه رد شدم خیلی بد بودخیلی امیدوار بودم قبولشم

واسه مصاحبه فقط باید زبون چند متری داشته باشی

قدرت بیان بالا و اعتماد بنفس بالا و پوشش مناسب

ان شاءالله امسال قبول میشی

حالا من می گم شغل معلمی برای خانم ها  خوبه چون تند و تند تعطیلات داره...تابستان هم تعطیله...و ا ...

دقیق درسته ،بخاطر همینه که من بایه دختره سه ساله هنوز میخوام کنکور بدم که ان شالله قبولشم

واسه مصاحبه فقط باید زبون چند متری داشته باشی قدرت بیان بالا و اعتماد بنفس بالا و پوشش مناسب ...

ان شالله

مثلا حوصله و صبر زیاد میطلبه برای اینکه به کسی اموزش بدی باید خیلی صبور باشی من حاضرم جای بقیه امتحا ...

هر شغلی سختی های خودش رو داره 

یه پرستار هم شغلش سختِ واقعا ...حتی اگه با جان مردم در ارتباط هم نبود اما شیفت شبش واقعا طاقت فرسات...فکر کن متاهل باشی و شب بیرون باشی..خوب به نظر من این قابل هضم نیست

یکی از آشناهای ما قبل از کرونا پرستار بود انصراف داد از شغلش گفت خیلی سخت بود و روحیه بالا می خواست...

تازه اللن می گه امکان نداشت من تو کرونا بیمارستان می رفتم🤦‍♀️

حال 
هر شغلی سخنی های خودش رو داره  یه پرستار هم شغلش سختِ واقعا ...حتی اگه با جان مردم در ارتباط ه ...

شماهم کنکوری هستی؟