2777
2789
عنوان

کیا ازرشته انسانی فرهنگیان قبول شدن بیایین یه لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 60 پست
عمومیا رو بالا زدم همشون بالای ۵۰بودن منهای زبانم ک وقت نکردم برم سر وقتش فلسفم۷۰ جامعه۴۰ علوم۳۰ ...

اگ اقتصاد و بالای 70 بزنی خوبه؟ ینی ترازت خیلی میره بالا من روان و اقتصادمو خیلی روشون حساب بازک  ردم میدونم اقتصادمو حداقل 60 میزنم

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
چرا؟ رو چ درسایی تاکید داشتی؟ کلاس رفتی؟ چ ازمونی شرکت کردین روزی چقدر میخوندید روزی چن تا تست میزدی ...

عدم علاقه...

عمومی+فلسفه+جامعه+روان

ن تنها کلاس نرفتم بلکه مدرسم نرفتم....

روزی۱۰ساعت بعدداز عید۱۲ساعت مفید

ازمون قلمچی رفتم

جمیعا۸۰۰۰تا تستو کار کردم با تحیلیلو خرتو پرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومیا رو بالا زدم همشون بالای ۵۰بودن منهای زبانم ک وقت نکردم برم سر وقتش فلسفم۷۰ جامعه۴۰ علوم۳۰ ...

خیلی خوبه ،از چه کتاب هایی تست میزدی ؟منبعت برای هر درس چی بود؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
درصدهم میگیری ؟

معلومه ترازم میگیرم

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
خیلی خوبه ،از چه کتاب هایی تست میزدی ؟منبعت برای هر درس چی بود؟

اوهوم....

اکثر کتابام خیلی سبز‌بودش‌اقتصادم فقط مشلوران بود و فارسیم هم موضوعی نشر الگو....

اون اخرا از کتاب زرد کانون کمک‌گرفتم خیلی خووب بودن اونا.....

باز درصدای من  ادبیا 19  دینی 30 زبان 0 عربی 30  ریا 20 اقتصا 60 جغرافی 11 جامعه 80 ر ...

منابع هر درست چیان؟خیلی خوب زدی آفرین👏

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
اگ اقتصاد و بالای 70 بزنی خوبه؟ ینی ترازت خیلی میره بالا من روان و اقتصادمو خیلی روشون حساب بازک &nb ...

عالیه بابا.....

ببین کلا تک کتابارو قورت بدح...

یکی مث من ک از ریاضی متنفره اومده انسانی....

منم تو‌کنکور هر چی از متن اومده بود ج دادم و یکمی هم از محاسباتیا....

اگ ریاضی‌و اقتصادتو قوی قوی کنی ترازت میرع بالا:)

منابع هر درست چیان؟خیلی خوب زدی آفرین👏

وااقن ؟مرسی  اقتصاد خیلی سبز جامعه و فنونم خیلی سبز   دینی میکرو دارم  فارسی هم نشر الگو  عربی مشاوران  جغرافی ندارم ریاضیم مشاوران من ریاضی یدونه تستم نزدم همش چیزایی بود ک سر کلاس یاد گرفتم  ی بارم روان نخونده بودم ینی اخرین بار  تابستون خونده بودم 40 درصد زدم 

من فرهنگیان دبیری ریاضی قبول شدم یه ترم خوندم انصراف دادم😊

وای چرا ؟خیلی خوب بوده که

ترازت چند میشه؟از من این آزمون۶۷۰۰شد

من ازمون علوی دادم 8000 شدم گزینه فک میکنم نزدیک 7000شدم

از من میشنوی نرو‌گزینه دو قلمچی سطح سوالاش فوقالعاده شبیه کنکوره

اخه من مشاورم  گف باز گزینه بهتره