2777
2789

چه رشته ای قبول شدید ؟وروی چه درسایی سرمایه گذاری کردید؟رمز موفقیتتون چی بوده؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
  • من خودم انسانیم امسال کنکور دارم دلم میخاد قبول شم دعا کنید سوال منم هس این  
 بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم انسانیم امسال کنکور دارم دلم میخاد قبول شم دعا کنید سوال منم هس این    

ان شالله که هردومون قبول شیم،آزمون آزمایشی هم شرکت کردی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
قبول شدم نرفتم

چرا؟ رو چ درسایی تاکید داشتی؟ کلاس رفتی؟ چ ازمونی شرکت کردین روزی چقدر میخوندید روزی چن تا تست میزدید؟! ممنون میشم ج بدین

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
ان شالله که هردومون قبول شیم،آزمون آزمایشی هم شرکت کردی؟

ن عزیز شرایطشو ندارم ولی گزینه 2 رو گیر میارم میدم شما چی؟

من مجاز شدم  خیلی ناراحتم نرفتم

همون سوالایی ک بالا پرسیدمو جواب میدین لطفا؟!1!

من دیپلم تجربی دارم ولی انسانی میدم گزینه دو شرکت کردم درصدام ایناست:*کارنامه آزمون 5 گزینه دو*
درصدها
ا:14 ع:34 د:33 ز:3-
ر:33 اق:0 ا ا:21 ع ا:13 ت:28 ا ج:0 م:0 رو:8

مامانمو بابام هر دوشون معلمن.... تو فامیل هم تا دلت بخواد معلم داریم....حتی زوج فرهنگی هم داریم.... ...

منم پدر ومادرم فرهنگی ان،معلمی خیلی خوبه،چه درس هایی روبالازدی ،درصداتو بگو عزیزم البته اگه دوست داری

چه درسایی رو بالا زدی؟میشه درصداتو بگی لطفا؟

عمومیا رو بالا زدم همشون بالای ۵۰بودن منهای زبانم ک وقت نکردم برم سر وقتش

فلسفم۷۰

جامعه۴۰

علوم۳۰

اقتصاد۱۵

ریاضی۰

روان۵۰

تاریخ و‌جغی۳۰

عربی۴۰

من دیپلم تجربی دارم ولی انسانی میدم گزینه دو شرکت کردم درصدام ایناست:*کارنامه آزمون 5 گزینه دو* درصد ...

باز درصدای من  ادبیا 19  دینی 30 زبان 0 عربی 30  ریا 20 اقتصا 60 جغرافی 11 جامعه 80 روان 70 عربی  31

درصدهم میگیری ؟