2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون در ۱۳ ام پریود

1062 بازدید | 22 پست

سلام میشه لطفا بهم کمک کنید

من روز ۱۲ پریودم رفتم سونو واژینال دوتو فولیکول داشتم یکی ۱۸ یکی ام ۲۲ دکتر بهم دوتا امپول ازادسازی داد گفت فرداصبح باهم بزن یعنی روز ۱۳ ام پریودم قرص دوفاستونم بهم داده روش نوشته بودشبی یه عدد که من از همون شب ۱۳ ام خوردم.درحال اقدامم الان داصتم تاپیکارو میخوندم نوشته بودن که این قرصو باید از روز ۱۴ ام خورد من اولین باره میخورم از ردز ۱۳ ان خوردن الان چیکارکنم😭 چون دوره هام معمولا ۳۱ ۳۲ روزه هست 

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤
من از 15 میخوردم

الان من یعنی اشتباه خوردم؟ چون دکتره اصلا بهم نگفت از کی بخورم فقط پشت قرص نوشته شبی یه عدد که من گفتم جون ۱۳ ام صبح امپولو زدم شبش قرصو شروع کردم

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من میگفت از روز۱۶ بخور،ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه،یه روز زودتر خوردی دیگه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
بپرس از دکتر که چه روزی بخوری  من برای تنطیم پریودم میخوردم

دکتره فردا نیست .فکرنمیکنم دیگه فرقی ام داشته باشه من که خوردم تموم شده امشب دومین شبه میخورم😢

دکتر من میگفت از روز۱۶ بخور،ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه،یه روز زودتر خوردی دیگه

نمیدونم والا دکترم اصلا راهنمایی نکرد منم اولین باره میخورم اصلا نمیدونستم 

استرس نداشته باش . دیگه خوردی بخور  119 میتونی زنگ بزنی بپرسی  اگه الان جواب بدن

جدی؟پزشک هستن ؟

بپرس از دکتر که چه روزی بخوری  من برای تنطیم پریودم میخوردم

من درحال اقدامم نمیدونم دکتر واسه چی بهم داد اصلا 

نمیدونم والا دکترم اصلا راهنمایی نکرد منم اولین باره میخورم اصلا نمیدونستم 

معمولا باید دستور دارو تو نسخه بنویسه،داروخانه هم رو جعبه مینویسه،ولی باید راهنمای دارو رو میخوندی بعد میخوردی

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
معمولا باید دستور دارو تو نسخه بنویسه،داروخانه هم رو جعبه مینویسه،ولی باید راهنمای دارو رو میخوندی ب ...

یه ورق قزص بود نه جعبه داشت نه راهنما فقط روش نوشته شبی یه عدد😑منم اصلا نمیدونستم چه قرصه بعد که خوردم تازهزدم تو نت ببینم چیه

یه ورق قزص بود نه جعبه داشت نه راهنما فقط روش نوشته شبی یه عدد😑منم اصلا نمیدونستم چه قرصه بعد که خو ...

اشکال نداره،برای تنظیم پریوده بعضی دکترا میگن از روز۱۴ باید بخوری،حالا شما یه روز زودتر خوردی چیزی نمیشه نگران نباش

اشکال نداره،برای تنظیم پریوده بعضی دکترا میگن از روز۱۴ باید بخوری،حالا شما یه روز زودتر خوردی چیزی ن ...

مرسی که جواب دادی عزیزم.ان شاالله که مشکلی پیش نیاد.خسته شدم از انتظار دوست دارم زودتر مامان بشم😢❤