2777
2789
عنوان

رسالت این سایت چیه؟

131 بازدید | 4 پست

میدونید رفقا.. یه مسئله ای هست که من فک میکنم شاید بهتره عنوان بشه اینجا تا شاید گارد گرفتن و تعجب از پرسیدنِ یه سوالایی در این سایت کمتر بشه... 

سوالات مثبت 18. . 

ببینید اینکه یه دختر تازه عقد کرده و نمیدونه رابطه و رفتار با همسرش رو چطوری داشته باشه مقصر نیست.. ما باید یه درسی رو در آموزش و پرورش میخوندیم به اسم مهارت‌های زندگی که نخوندیم و وقتی می‌رسیم به سن ازدواج هیچی بلد نیستیم و هیچ جا و هیچکس مطمئن و بی طرفی در کشورمون نداریم که بریم آگاهی پیدا کنیم که ازدواج یعنی چی؟.. درسته اینترنت هست میشه سرچ کرد.. ولی آموزشی که از اول مدرسه در ما نهادینه بشه کجا و این سرچ اینترنتی کجا... 

میدونم اینجا یه سایت عمومیه و مخاطبان نوجوون داره و باید رعایت بشه در پرسش و پاسخ.. ولی گناه نسلی که جایی برای محرم بودن و امنیت کسب آگاهی ندارن چیه... 

این سایت بستر اینو بوجود آورده تا بدون اینکه شناخته بشی بتونی از دغدغه های متاهلی بگی و راهنمایی بخوای... 

من خواهش میکنم دربرابر این سوالاتی که پرسیده میشه جبهه نگیرید و دین و مذهب رو قاطی ش نکنید و اه و پیف راه نندازید.. جنبه انسانی و اجتماعی ش رو ببینید و کمک کنید ب کسی که سوال خصوصیه زندگی شو به ناچار اینجا میپرسه... 

قربون همه ❣️

بشدت مخالفم . هرچیزی جای خودشو داره . اگرم میخواید اگاهی پیدا کنید از این مسائل دکترا و روانشناسای مربوطه هستن . واقعا اینجا جای پرسیدن این سوالا نیست . سوالات خصوصی رو ک تو مکان عمومی نمیپرسن ...

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درس میگید ولی اینجا جاش نیس 😊از هر ده نفر نهایتا یک نفر واقعا نیاز داره به راهنمایی،اینجا 

طرف میاد میگه شما خسته نمیشید پنج بار تو هفته؟یا چن بار رابطه دارید؟

چه فرقی میکنه از نظرمن استانداردو خود آدما تعیین میکنن هرکی یطوره دیگه 

الان دیگه اونجور نیس کسی کلا هیچی ندونه دنبال راهنمایی از اینو اون باشه 

😊چون هرکس تجربش فرق داره 

نت هس کتاب هست مقاله هست اینا برای دختری که نمیدونه و بلد نیس چیکار کنه  نه همچین سوالی تو سایت عمومی که معلوم نیس کی به کیه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

آفرین ،البته ما تو دانشگاه یه واحد درسی داشتیم به اسم تنطیم خانواده 

که راجب این مسائل بود 

ولی خب استادش زیادم جالب نبود البته بچه ها هم زیاد مسخره بازی درمی اوردن استاده هم میگفت همینایی که الان بلبل زبونی میکنن فردا همینا تو قضیه میمونن