میدونید رفقا.. یه مسئله ای هست که من فک میکنم شاید بهتره عنوان بشه اینجا تا شاید گارد گرفتن و تعجب از پرسیدنِ یه سوالایی در این سایت کمتر بشه...
سوالات مثبت 18. .
ببینید اینکه یه دختر تازه عقد کرده و نمیدونه رابطه و رفتار با همسرش رو چطوری داشته باشه مقصر نیست.. ما باید یه درسی رو در آموزش و پرورش میخوندیم به اسم مهارتهای زندگی که نخوندیم و وقتی میرسیم به سن ازدواج هیچی بلد نیستیم و هیچ جا و هیچکس مطمئن و بی طرفی در کشورمون نداریم که بریم آگاهی پیدا کنیم که ازدواج یعنی چی؟.. درسته اینترنت هست میشه سرچ کرد.. ولی آموزشی که از اول مدرسه در ما نهادینه بشه کجا و این سرچ اینترنتی کجا...
میدونم اینجا یه سایت عمومیه و مخاطبان نوجوون داره و باید رعایت بشه در پرسش و پاسخ.. ولی گناه نسلی که جایی برای محرم بودن و امنیت کسب آگاهی ندارن چیه...
این سایت بستر اینو بوجود آورده تا بدون اینکه شناخته بشی بتونی از دغدغه های متاهلی بگی و راهنمایی بخوای...
من خواهش میکنم دربرابر این سوالاتی که پرسیده میشه جبهه نگیرید و دین و مذهب رو قاطی ش نکنید و اه و پیف راه نندازید.. جنبه انسانی و اجتماعی ش رو ببینید و کمک کنید ب کسی که سوال خصوصیه زندگی شو به ناچار اینجا میپرسه...
قربون همه ❣️