2777
2789

من متولد ۷۰ 

خودم از هر جهت مناسب   چهره اخلاق خانواده و..

اگه خواستگار داشته باشین 

اونم متولد ۷۰ 

ولی حرف زدنش اصلا به دلتون نشینه 

اصلا پخته حرف نمیزد 

دقیقا چیزی ک من خیلی حساسم نحوه حرب زدن ادماست 

خونه و ماشین داشت 

ولی قدش بلند نبود مثلا شاید ۱۶۵ دقیق نمیدونم 

و حرف زدن و تفکر  اصلا به دلت نشینه 

زشت نبودا  

ولی نمیتونستم با نحوه تفکر و حرف زدنش ارتباط برقرار کنم 

من خیلی عمیق به مسائل نگاه میکنم 

ایشون خیلی سطحی 

با توجه به سنم که داره میره بالا 

باید این اقا رو قبول میکردم برای ازدواج یا خیر ؟

یه جوری بود نمیدونم چه جوری بود 😭

لطفا نگین زیاد میرفتم و میومدم ، سه جلسه دیدمش سختم بود اون شوهرم بشه 

میترسم برای ایندم 

خانم ها چهره همسرتون بعد ازدواج چقدر مهمه ؟

مچکر میشم اقا و خانم چه مجرد چه متاهل راهنمایی کنید 🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

چهره مهم نیست زود عادی میشه ولی نحوه حرف زدن و اخلاقش ک خیلی مهمه یکم بیشتر آشنا شید بهتره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا خیر

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

قیافه اش مهم نیست ولی اگر نتونم با طرز بیان و تفکرش کنار بیام به هیچ عنوان قبول نمیکردم چون این موضوع خیلی مهمه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

وقتی بعد ۳ جلسه تو دلت نرفته علنا رد این آقا 

منم ۳۴ سالمه ولی ببین ازدواج نکردن بهتر از ازدواج اشتباه کردنه اینو خیلی  دقت کن 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم