2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرستان ام یکی انجام دادم سال قبل.۳۵۰۰ درد نداشت  در سه مرحله

کشیدن  کاست ریشه و بعد روکش

با فاصله  چهار ماه 

بستگی به کدوم  دندون  و حتی ایمپلنت  فرق داره قیمتها 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
شهرستان ام یکی انجام دادم سال قبل.۳۵۰۰ درد نداشت  در سه مرحله کشیدن  کاست ریشه و بعد روکش ...

الان رضایت داری ؟ راحتی؟ من یه دکتری میرم ۱۷ ساله🙁اون روز پرسیدم گفت ۷ میلیون😔 دندون پایین دو آسیای دو تا اونطرفی نیش دهنم🙂موقع کشیدن لثه اتو برید؟؟؟😓دردت نیومد؟؟؟؟😭😭😭😭😭

من بخاطر کارم تجربشو دارم  هزینه ی ایمپلنت بسته ب برندی ک استفاده میکنن فرق داره درد هم داره

کدوم مرحله بیشتر درد و اذیت داره؟ 😫من پرسیدم دندون پایین دو از نیشم فاصله داره از اون پشتیا گفت ۷ میلیون😑

کدوم مرحله بیشتر درد و اذیت داره؟ 😫من پرسیدم دندون پایین دو از نیشم فاصله داره از اون پشتیا گفت ۷ م ...

بسنگی ب شماره ی دندان نداره 

بستگی ب برند داره

مرحله ی اول ک جراحی هست و پایه روومیزارن ممکنه درد داشته باشه

البته ن حین کار

بعد کار

بسنگی ب شماره ی دندان نداره  بستگی ب برند داره مرحله ی اول ک جراحی هست و پایه روومیزارن ممکنه ...

حین کار دردم نیاد بعد مسکن میخورم🙁به نظرت ۷ میلیون منصفانه اس؟؟؟ما که سر در نمیاریم هر چی بخواد میذاره دیگه🙁