کاربر@vegiar
اکثر تایپک های شما و کامنت هاتون رو خوندم ولی متوجه بسیاری از حرفاتون نشدم .
در اکثر کامنت هاتون دین و علم رو مقابل هم قرار دادید و حتی گفتید انسان میتونه یا دین رو انتخاب کنه یا علم رو ...
بیشتر که حرفاتون خوندم متوجه شدم منظور شما از علم در واقع " فرگشت" هست .
از کاربرا خواستید فرگشت رو از نظر علمی رد کنه این در حالی بود که دیشب براتون نقطه ضعف های علمی فرگشت رو گفتم و شما به عنوان کسی که ادعا میکنید در مورد فرگشت میخواید کتاب چاپ کنید گفتید " من خودمم به این نظریه شک دارم " ...
من متوجه نشدم الان شما نویسنده کتاب فرگشت هستید یا شک کننده بهش ؟!
شما میگید که علم ثابت کرده دنیا به خدا نیاز نداره
میشه دقیقا بگید از کدوم اثبات حرف میزنید؟
اگه منظورتون فرگشت هست که خود فرگشت نتونسته خودشو اثبات کنه ، کی و کجا ثابت کرده که خدا وجود نداره ؟
فرگشت فقط " ادعا" کرده و برای این ادعاش دلایل قوی ارائه نداده که به اثبات برسه .
شما به عنوان نویسنده ی فرگشت که ادعا میکنید جهان از آمینو اسید تشکیل شده و آمینو اسید ها به هم پیوستن و پروتئین تشکیل دادن و پروتئین هم تک سلولی رو ساخته
چطور نمیدونید برای پیدایش خود آمینو اسید به پروتئین احتیاج هست
پس بگید اول آمینو اسید بوده بعد پروتئین، تک سلولی ساخته
یا اول پروتئین بوده که آمینو اسید ساخته بعد آمینو اسید تک سلولی رو؟ ...
دفاعیه دوم شما آزمایش میلر هست که به طور عجیب و بارها همین ازمایش رو نام میبریدشاید نمی دونید که این آزمایش از نظر علمی نقض های زیادی داره و استناد قوی به حساب نمیاد
براتون توضیح میدم:
میلر از گازهای متان ، هیدروژن ،آمونیاک و بخار آب استفاد کرد و فکر میکرد این گازهای اولیه جوی زمین هستن و آمینو اسید تولید کرد
بعدها مشخص شد که گازهای جوی زمین نیتروژن ، دی اکسید کربن و بخار آب هستن
میلر دوباره ازمایشش رو با این گازها تکرار کرد ولی نتیجه ای به دست نیاورد و هیچ اسید امینه ای تولید نشد
این آزمایش بارها و بارها تکرار شد ولی نتیجه منفی بود
یعنی آزمایشی که شما به عنوان دفاع ازش استفاده میکنید از اعتبار ساقط شده !