2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

2438 بازدید | 179 پست

کاربر@vegiar

اکثر تایپک های شما و کامنت هاتون رو خوندم ولی متوجه بسیاری از حرفاتون نشدم . 

در اکثر کامنت هاتون دین و علم رو مقابل هم قرار دادید و حتی گفتید انسان میتونه یا دین رو انتخاب کنه یا علم رو ...

بیشتر که حرفاتون خوندم متوجه شدم منظور شما از علم در واقع " فرگشت" هست .

از کاربرا خواستید فرگشت رو از نظر علمی رد کنه این در حالی بود که دیشب براتون نقطه ضعف های علمی فرگشت رو گفتم و شما به عنوان کسی که ادعا میکنید  در مورد فرگشت میخواید کتاب چاپ کنید گفتید " من خودمم به این نظریه شک دارم " ...

من متوجه نشدم الان شما نویسنده کتاب فرگشت هستید یا شک کننده بهش ؟!

شما میگید که علم ثابت کرده دنیا به خدا نیاز نداره 

میشه دقیقا بگید از کدوم اثبات حرف میزنید؟ 

اگه منظورتون فرگشت هست که خود فرگشت نتونسته خودشو اثبات کنه ، کی و کجا ثابت کرده که خدا وجود نداره ؟ 

فرگشت فقط " ادعا" کرده و برای این ادعاش دلایل قوی ارائه نداده  که به اثبات برسه . 

شما به عنوان نویسنده ی فرگشت که ادعا میکنید جهان از آمینو اسید تشکیل شده  و آمینو اسید ها به هم پیوستن و پروتئین تشکیل دادن و پروتئین هم تک سلولی رو ساخته 

چطور نمیدونید برای پیدایش خود  آمینو اسید به پروتئین احتیاج هست 

پس بگید اول آمینو اسید بوده بعد پروتئین،  تک سلولی ساخته

یا اول پروتئین بوده که آمینو اسید ساخته بعد آمینو اسید تک سلولی رو؟ ...

دفاعیه دوم شما آزمایش میلر هست که به طور عجیب و بارها همین ازمایش رو نام میبریدشاید نمی دونید که این آزمایش  از نظر علمی نقض های زیادی داره و استناد قوی به حساب نمیاد 

براتون توضیح میدم:

میلر از گازهای متان ، هیدروژن ،آمونیاک و بخار آب استفاد کرد و فکر میکرد این گازهای اولیه  جوی زمین هستن و آمینو اسید تولید کرد 

بعدها مشخص شد که گازهای جوی زمین نیتروژن ، دی اکسید کربن و بخار آب هستن

میلر دوباره ازمایشش رو با این گازها تکرار کرد ولی نتیجه ای به دست نیاورد و هیچ اسید امینه ای تولید نشد 

این آزمایش بارها و بارها تکرار شد ولی نتیجه منفی بود

یعنی آزمایشی که شما به عنوان دفاع ازش استفاده میکنید از اعتبار ساقط شده ! 

@vegiar  

شما از کاربرا خواستید که بدون دخیل دادن دین ، فرگشت رو رد کنن و حتی دوستان رو تشویق کردید فلسفه بخونن . ( نمیدونم چرا فکر میکنید فلسفه از فرگشت حمایت میکنه )

من  دلایل رد فرگشت رو در تایپک علم یا توهم خودم نوشتم چون شما دلیل علمی خواسته بودید براتون دلیل هم آوردم ، اگه فکر میکنید میتونید این دلایل رو با دلایل علمی خودتون نقض کنید لطفا بعد از خوندن تایپک علم یا توهم نظراتتون رو بگید و به سوالتم جواب بدید -! البته علمی !

در غیر این صورت لطفا مطالعتون رو بیشتر کنید و مثل ازمایش میلر با دلایل منسوخ ادعاهای پوچ نکنید !

و همینطوز   سعی نکنید جبهه گیری بین علم و دین ایجاد کنید انگار که این دو در مقابل هم قرار گرفته باشن  ..!

@vegiar  ‍ r‍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمینواسید حتما به پروتین احتیاج داره؟! فکر نمیکنم! این همه آمینواسید تو کندریت ها از کجا اومده؟

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
یعنی میگی خدا بوجود اورده؟؟؟  از سیر تکامل نبوده؟

بله عقیده ی من بر وجود خالقه .

آمینواسید حتما به پروتین احتیاج داره؟! فکر نمیکنم! این همه آمینواسید تو کندریت ها از کجا اومده؟

درواقع بحث درمورد پروتئین و dna  هست ...

درواقع بحث درمورد پروتئین و dna  هست ...

خیر شهاب سنگ ها پر از آمینواسید هستن هیچ نیازی هم به دی ان ای و پروتین و موجود زنده نداشتن. مثل شهاب سنگ مارکیسون یا کندریت های کربنی

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
خیر شهاب سنگ ها پر از آمینواسید هستن هیچ نیازی هم به دی ان ای و پروتین و موجود زنده نداشتن. مثل شهاب ...

منظور مطلب این موضوع بود !

.  اول چه چیز به وجود آمده است ؟

سوالی که  توسط تکامل گراها بی جواب مانده است !

آنها اول گفتند اولین چیزی که به وجود آمده آمینو اسیدها هستن ، آمینو اسیدها به هم متصل میشوند و یک پروتئین تشکیل می دهند

این پروتئین برای تولید سلول تکامل میابد و سلولها با پیوند هم ، موجودات را به وجود می آوردند ...

یعنی اولین ماده ی تشکیل شده "پروتئین " است .

بعدها dna  کشف شد و متوجه شدند برای به وجود آمدن پروتئین ، dna لازم است

پس گفتند اولین ماده dna است ، نه پروتئین .

این نظر هم لغو شد چون برای تشکیل dna یک پروتئین دارای آنزیم لازم است

یعنی هم dna و هم پروتئین برای تشکیل شدن به هم دیگر نیازمند و وابسته هستند

اگر  پروتئین را در نظر بگیریم به dna نیاز داریم

اگرdna را در نظر بگیریم ، به پروتئین نیاز داریم .

طبق این مطالب برای توجیح این وضعیت ، باید تشکیل dna و پروتئین را " هم زمان"  در نظر بگیریم

که این موضوع با اصول پایه تکامل در تناقض است .

بعدها گفته شد که Rna اولین ماده ی به وجود آمده است اما با ارزیابی rna متوجه شدند که خود Rna از نوکلئوئید تشکیل شده و برای تشکیل نوکلئوئید نیازمند "پروتئین آنزیم دار هستیم .

یعنی دوباره  سوال ، اول rna بوده یا اول پروتئین ، بی جواب می ماند !

منظور مطلب این موضوع بود ! .  اول چه چیز به وجود آمده است ؟ سوالی که  توسط تکامل گراه ...

کتاب ساعت ساز نابینا و ژن های خودخواه رو بدون تعصب بخونید مخصوصا اولی. شاید قانع شدید. 🙏

کتاب ساعت ساز نابینا و ژن های خودخواه رو بدون تعصب بخونید مخصوصا اولی. شاید قانع شدید. 🙏

کتابهایی در مورد دلایل فرگشت ! 

در این  نوع کتابها جوابی برای سوالاتم پیدا نکردم مثل رفع ایراد  فرگشت با اپی ژنتیک یا همین چگونگی پیدایش تک سلولی و... 

ولی ممنونم برای پیشنهادتون ❤

کتابهایی در مورد دلایل فرگشت !   در این  نوع کتابها جوابی برای سوالاتم پیدا نکردم مث ...

خواهش می کنم

عزیزم شما فکر کنم حرف های منو اشتباه فهمیدی اول اینکه من نگفتم به فرگشت شک دارم گفتم جزئیات فرگشت نظریه هست و من اصلا شک دارمو درباره تناسخ گفتم نه فرگشت 

در واقع فرگشت هم نظریه نیست یک فکت علمیه و جزئیات اون نظریه است 

و اینکه من فقط میخواستم نظر مردم درباره این نظریه بدونم من علم رو در برابر دین قرار ندادم توی یکی از تاپیک های من درباره گیاهخواری مردم حدیث میاوردن و میگفتن در فلان آیه خدا گفته باید گوشت بخورید منم یه نظر سنجی گذاشتم ببینم که آیا واقعا مردم انقدر دینو قبول دارن یا فقط از دین به عنوان راه فرار استفاده میکنن که جوابمو گرفتم

در رابطه با آمینو اسید ها باید بگم آمینو اسید ها ژن سلول هارا ساختن احتمال میرود این اتفاق بارها تکرار شده سلول های زیادی نابود شدن و فقط یکی از اونا تونست تولید مثل کند (انتخاب طبیعی) 

آزمایش میلر هیچوقت رد نشد فقط باگ هایی دارد  اما میتوان از این آزمایش نتیجه گرفت که به وجود آمدن تک سلولی ممکن است

حتی یک نظریه هست که میگوید ممکن است تک سلولی از شهاب سنگ ها به زمین آمده باشد سوالی بود در خدمتم

منظور مطلب این موضوع بود ! .  اول چه چیز به وجود آمده است ؟ سوالی که  توسط تکامل گراه ...

مشگل شما در اینجا هست که سلول امروزی را با سلول سه میلیارد سال پیش مقایسه میکنید همانتور که علم ده هزار سال پیش با علم امروز ذره ای قابل مقایسه نیست سلول سه میلیارد سال پیش هم با سلول امروز نمیشه مقایسه کرد اون آمیب که اولین سلول روی زمین بود خیلی از اندامک هارو نداش خیلی از سلول ها که در آن زمان به وجود آمدند نمیتوانستند تولید مثل کنند که فقط یکی از آنها موفق شد 

به ریزی سلول های امروزی نگاه نکنید سلول های امروزی واقعا پیچیده هستند اما سلول های سه میلیارد سال پیش مانند کامپیوتر های اولیه میمانند که یک بچه پنج ساله از روش کار اون سر در میاورد اما کامپیوتر های امروزی خیلی خیلی پیچیده هستن سلول هم همینه