2777
2789

دیگه خودت میدونی 😁😁😁😂😂😂

گاهی ۱ماه اصلا هیچی  ولی خدانکنه که شروع شه دیگه هر ۳روز میشه 😫😫😁 استارت بخوره تماممم

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که میگن اصلا دعوا نداریم به نظرم خیلی زندگی بی نمک میشه واقعا منت کشی و آشتی بعد دعوا خیلی حال میده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وقتایی که از هم دوریم مثل الان 😐اونم‌من خیلی بهانه گیری میکنم‌سرچیزای الکی😑هرچقدم‌میگم یادت باش سری بعد اینکارو نکنی بازم همونجور میکنم😐البته قهر نداریم فقط دلخوریه ولی بازم میدونم نباید بخاطر دلتنگی اینجوری کنم 😞

دیگه خودت میدونی 😁😁😁😂😂😂 گاهی ۱ماه اصلا هیچی  ولی خدانکنه که شروع شه دیگه هر ۳روز میشه 😫 ...

اخ اخ. راست میگی.

هی پشت هم‌پشته هم دعوا میشه....

به قول تو استارت بخوره دیگه هیچی.....

از وقتی ازش دل کندم تقریبا هیچی،نه دعوا نه قهر

درکت میکنم ادم به یه جایی میرسه که طرفشو حتی نمیبینه 

خیلی تلاش کردم که بینمون عشق بوجود بیاد ولی نشد منم دیگه دست کشیدم وفقط به خاطر بچهام سازش میکنم وسکوت

اخ اخ. راست میگی. هی پشت هم‌پشته هم دعوا میشه.... به قول تو استارت بخوره دیگه هیچی.....

😫😫آرههههه استارت بخوره عین موتور گازززشو میگیره میره تا یه مدت هی قهروبحث

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
ای وای چرا گلم؟!همسر منم کم حرفه خیلی اذیت میشم

برا من برا بقیه شیرین میزنه فقط  و زیاد همو نمیبینیم چن ساعتیم که باهمیم زیاد حرف نداریم که باهم بزنیم

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …