2777
2789
عنوان

خیلی دل تنگشم اما اون منو نخواست😔

302 بازدید | 14 پست

دوسال حرف زدیم اخرش هیچی...

خیلی سعی میکنم فراموشش کنم امانمیتونم من حالم باهاش خوب بود ....

اما اون منو یه مادر میدید که باهام درد و دل کنه ...

وقتی وضع مالیش خوب شد توکارش ارتقا کرد منو هم گذاشت کنار....درحالیکه من ادم روزای سختش بودم خیلی تشویقش کردم امیددادم بهش...😭

اخرشم خودم غرورمو زیرپام گذاشتم ابراز علاقه کردم فقط تشکرکرد ازم😔

اما اون درحقم بی انصافی کرد.....🥺

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞

اسی یکی از همین خانمای سایت میگفت 

یکی رو تا جنون میخواستم ولی ولم کردم رفت 

ازدواج کردم و الان سر زندگی ام با دو بچه سر کلش پیدا شده که من نمیتونم فراموشت کنم..هیچی اون خانم گفت ک هر چی فوش بود نسارش کردم گفتم مرتیکه خرفت یکبار دیگه زنگ بزنی اس بدی شکایت میکنم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

هوایی شده 

بعد یه مدت طولانی پشیمون میشه دقیقا زمانی ک تو دیگه نمیخواییش

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یکی از همین خانمای سایت میگفت  یکی رو تا جنون میخواستم ولی ولم کردم رفت  ازدواج کردم ...

منم ازهمین میترسم خواستگار زیاددارم ولی دلم پیشش گیره میترسم ازدواج کنم پیداش بشه بدترین حس عالمه

هوایی شده  بعد یه مدت طولانی پشیمون میشه دقیقا زمانی ک تو دیگه نمیخواییش

اره دقیقا...چه فایده اونوقت 

اره دقیقا...چه فایده اونوقت 

الان فقط باید با خودت کنار بیای سخته اما شدنیه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
منم ازهمین میترسم خواستگار زیاددارم ولی دلم پیشش گیره میترسم ازدواج کنم پیداش بشه بدترین حس عالمه

😕اره ی مدت طولانی نشون باش عقد نکن 

زیر نظرش داشته باش 

😕اره ی مدت طولانی نشون باش عقد نکن  زیر نظرش داشته باش

نه اصلا نمیشه من نمیتونم پسرمردمو به بازی بگیرم وقتی حسی به کسی ندارم و فقط اونو دوست دارم

نه اصلا نمیشه من نمیتونم پسرمردمو به بازی بگیرم وقتی حسی به کسی ندارم و فقط اونو دوست دارم

برگشتی سر خونه اول که😐😐پس اگه فقط ب خس خودت اکتفا کنی بدو بدو ازدواج کنی بعد اگه خدایی نکرده کسی قبلن تو زندگیش بوده چی

برگشتی سر خونه اول که😐😐پس اگه فقط ب خس خودت اکتفا کنی بدو بدو ازدواج کنی بعد اگه خدایی نکرده کسی ق ...

پسره کسی تو زندگیش نیست ۲سال حرف زدیم صدبارپرسیدم و صدبارهم قسم خورده ثابت کرده ...

پسره کسی تو زندگیش نیست ۲سال حرف زدیم صدبارپرسیدم و صدبارهم قسم خورده ثابت کرده ...

😑پس چرا میای تاپیک میزنی بهش شک دارم 😂😂😂