2777
2789
عنوان

خانم های خوش سلیقه زودبیاین📢📢📢📢

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 38 پست
محمد حسین رو همه ممسین صدا میکنن  وجدانن ی اسم قشنگ بزار .تو شناسنامه ی اسم ی اسمم عامه صدا کن ...

مهرسام دوست داشتم بزارم چون هم به اسم خودم هم شوهرم میخورد خالم رفت گذاشت واسه پسرش

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شوهرمم اسمش توی شناسنامه محمد ولی خودمون یه چیز دیگه صداش میکنبم یعنی محمدحسین قدیمی نیست

قدیمی نیست

بشرطی ک درستو کامل ایمشو تلفظ کنن

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
چرااا

من خودم دو اسمیم

اصلا خوشم نمیاد 

هر کی منو به یه اسم میشناسه

یجا یه نفر هی میگفت زهرا زهرا،با من بود من نفهمیدم با منه 😂 خیلی تعجب مردم چون فکر نمیکردم اون اسممو بدونه،یا مثلا سر کلاس معلممون داشت حضور غیاب میکرد گفت سحر من نفهمیدم بازم با منه😂چون فمر نمیکردم بدونه من کیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
قدیمی نیست بشرطی ک درستو کامل ایمشو تلفظ کنن

اخه حقیقت نذر کردم اسمشوبزارم محمدحسین شماهم حرف شوهرمومیزنید

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
من خودم دو اسمیم اصلا خوشم نمیاد  هر کی منو به یه اسم میشناسه یجا یه نفر هی میگفت زهرا زهرا، ...

😅😅😅

اخه حقیقت نذر کردم اسمشوبزارم محمدحسین شماهم حرف شوهرمومیزنید

حالا ک نذر داری همینو بذار

دیگ دو اسمش نکنید

و از همون اول خودتون اسمشو کامل بگید تا برا بقیم جا بیفته

نکه یکی بگه حسین

یکی بگه ممد

اسم محمد آیین هم قشنگه😍

انشالله واسه بعدی😉

حالا ک نذر داری همینو بذار دیگ دو اسمش نکنید و از همون اول خودتون اسمشو کامل بگید تا برا بقیم جا ب ...

اره ازهمون اول میگیم ماکلاتوی فامیل اسمهارا مخفف نمیکنژم همیشه صدامیکنیم امیرعلی امیررضا امیرحسین محمدحسینم داریم

به نظر من دو اسمه نذارید  چون بعدا ممکنه از یکیشون خوشش بیاد و اون یکی رو دوست نداشته باشه

من همون محمدحسین خیلب دوست دارم چون این هذیه امام حسین بوده وازخودش خواستم سالم وسلامت بزارش بغلم وگفتم اسمشومحمدحسین بزارم حالاکه بچه هاگفتن قدیمی نمیشه همون میزارم فقط تنها نگرانیم این بود بزرگ شد دوست نداشته باشع

حالا ک نذر داری همینو بذار دیگ دو اسمش نکنید و از همون اول خودتون اسمشو کامل بگید تا برا بقیم جا ب ...

اره دقیقا من داداشم همیشه میگه

چرا اسم منو کامل نمیگین😂😂😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
رهام .بردیا.عماد .عرفان.اسم قرانی هم طاها .یاسین.

ممنون گلم

اره ازهمون اول میگیم ماکلاتوی فامیل اسمهارا مخفف نمیکنژم همیشه صدامیکنیم امیرعلی امیررضا امیرحسین مح ...

خوبه پس👌💕