2777
2789
عنوان

واقعا امسال نمیخاد برفی بارونی چیزی بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست

اگ الان نیاد درختا خواب عمیق نمیرن و محصولاتشون میاد پایین اگ دیر هم بیاد همون ی ذره محصول هم نابود میشه در نتیجه زندگی کشاورز و کسی ک محصول رو استفاده میکنه دوار مشکل میشه مشکل بزرگ و جدی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

برف ب کنار اصلا امسال سرد نیست😂😐نیم بوت و پالتو همینجور موند تو کمد

پس تو ناراحت اونایی فک کردم ناراحت هوایی 🤣🤣❤️

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورش بگردم دخترم دیروز میگفت چرا جشن میگیریم بین حرفام گفتم اخه فردا زمستونه براش جشن میگیریم ب ...

بمیرم براش🥲💔

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
اگ الان نیاد درختا خواب عمیق نمیرن و محصولاتشون میاد پایین اگ دیر هم بیاد همون ی ذره محصول هم نابود ...

از پروفایلتون که معلومه خیلی به کشاورزی و محصولاتشون اهمیت میدید 😂

ولی گذشته از شوخی حق با شماست 

امسال قحطیم میاد 🚶‍♀️

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
از پروفایلتون که معلومه خیلی به کشاورزی و محصولاتشون اهمیت میدید 😂 ولی گذشته از شوخی حق با شماست&n ...

کشاورزیم😶

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

کشاورزیم😶

نه منظورم این بود که شکمو هستید که شوخی کردم 😂😅😁

من خودم خالم اینا کشاورزن خیلی دوسشون دارم قصد توهین نداشتم😘

واقعا خسته نباشید و دستتونم درد نکنه 🙏🏻

نه منظورم این بود که شکمو هستید که شوخی کردم 😂😅😁 من خودم خالم اینا کشاورزن خیلی دوسشون دارم قصد ...

مگ چیزی داشت حرفت ک ناراحت بشم😑😑😑.

ناراحت نشدم شما میگی ب محصولات کشاورزی علاقه داری میگم نه خود کشاورزم😂😂.

من ادم بی جنبه ای نیستم شما هم حرف بدی نزدی🥰❤️💐

بارون امد 

برف ام شنیدم امده بعضی از مناطق

حالا امیدوارم سمت ماهم بیاد😍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
مگ چیزی داشت حرفت ک ناراحت بشم😑😑😑. ناراحت نشدم شما میگی ب محصولات کشاورزی علاقه داری میگم نه خود ...

فکر کردم خدایی نکرده منظورمو بد برداشت کرده باشید 😁😘🙏🏻

مگ چیزی داشت حرفت ک ناراحت بشم😑😑😑. ناراحت نشدم شما میگی ب محصولات کشاورزی علاقه داری میگم نه خود ...

اخی کشاورزی!؟

انقدر دوست داشتم تو شهرستان بودم و کشاورزی میکردم و باغ و محصول و... 😍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
اخی کشاورزی!؟ انقدر دوست داشتم تو شهرستان بودم و کشاورزی میکردم و باغ و محصول و... 😍

بیا باغ ما ب ارزوت برس😂.

بله همسرم باغداره منم چون دوست دارم تو حیاط خونه برا خودم سبزی و 🍆 🍓🍅🌶️🥒 میکارم😁😁

مرسی عزیزدلم شما لطف دارین گلم 💚

انشالله محصولتون پر برکت، و در کنار هم خوشبخت و شاد باشین 😍✌