2777
2789
عنوان

شکر گذاری معجزه کرد

5513 بازدید | 49 پست

زندگی خوبی نداشتم

شوهر معتاد و خیانت کار 

خونه نداشتم کلا افسرده شده بودم 

تا اینکه تو اینستا چند تا پیج رفتم که میگفتن شکر گذاری معجزه میکنه 

شروع کردم به شکر گذاری و طوری شکر گذاری میکردم که انگار زندگی عالی دارم و بابتش شکر میکنم و بعضی وقتا هم مینوشتم 

مثلا خدایا شکرت که شوهری مهربان و سالم و  وفادای دارم

خدایا شکرت که به زودی خونه میخرم

پسر نداشتم و شکر میکردم خدایا شکرت بعد از دوتا دختر بهم پسر میدی

بقران قسم کم کم زندگیم درست شد الان یک ساله شوهرم موادشو ترک کرده و خیلی دوستم داره 

خونه خریدم زندگیم خیلی خوب شده

یه پسرم خدا بهم داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته 

مخصوصا اگه خواسته ها تو  بنویسی خیلی تاثیر داره 

آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

متن تایپیکتون رو نخوندم راجع به چیه ، ولی عزیزم شکر گذاری درست نیست

اینجا گزاری به معنای گزاردن هست پس به صورت شکرگزاری نوشته میشه مثل نمازگزار یعنی کسی که نماز یا شکر رو به جا میاره و ادا میکنه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

منم اول خیلی معتقد بودم ب قانون جذب و اینا ولی کم کم اعتقادم از بین رف 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

وای چه عالیییی 

همیشه زندگیتون خوب وخوش باشه ان شاءالله

عزیزم منم شاید شروع کنم 

فقط میشه لطفا یه دعایی برا من بکنی اینکه کسی که من عاشقشم اونم عاشقم بشه و اون پا پیش بذاره باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم خدا خیرت بده عزیزم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم