2777
2789
عنوان

شوهرم و دختر خالش

540 بازدید | 10 پست

شما بودین چیکار میکردین

چند وقت  میبینم شوهرم همش استوریای دختر خالش ریپلای میزنه .منم حالا ازش بدم میاد چون قبل اینکه ما باهم ازدواج کنیم میگفتن واسه شوهر من میخاستن دختر خالشو ،بعد از این دختراس که ی پرسی اگه بهش بخنده فک میکنه طرف منظور داره

منم ب شوهرم گفتم عزیزم ریپلای نزن این ب منظور میگیره

از منم کوچیک تره ولی طلاق گرفته ۷ ماهی هس تو عقد جدا شده

چند وقتی هم هس تو بیمه مشغول ب کار .بعد شوهرم اون روز ب مامانش میگفتن از دخترخالش بپرس شرایط یک نوع بیمه خاصی که مد نظرشه چطوری

منم ب شوهرم گفتم عزیزم انقدر دفتر بیمه لطفا اونو بیخیال نمیخام اصلا اون برامون کاری کنه

باز حالا دیشب اومده میگه اره من چند روز پیش گفتم مامانم از بپرسه چطوری

بعد بهم خودش زنگ زده

حالا دیشب من گوشیم هنگ کرده ساعت ۴ونیم بهش زنگ زد خود ب خودی 😐😐😐😐

شما بودین چیکار میکردین

من مطمعنم این یچیزی بوده  که قبل اینکه شب یلدا همه دور هم جمع بشیم اینطوری گفت بمن که بگه من منظوری نداشتم

شما بودین چه میکردین

حالا دیشب من گوشیم هنگ کرده ساعت ۴ونیم بهش زنگ زد خود ب خودی 😐😐😐😐

.

این تیکه شو نفهمیدم به کی زنگ زدی

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش وقتی زیاد بگی فکرش میره سمتش

منم رو دخترعموی شوهرمم حساسم اگر بفهمم جایی هم دیگر رو دیدن اتیش میگرم ولی چیزی نمیگم ولی سرسنگین میشم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

[QUOTE=219797583]حالا دیشب من گوشیم هنگ کرده ساعت ۴ونیم بهش زنگ زد خود ب خودی 😐😐😐😐 . .  این تیکه شو نفهمی ...[/QUOTEخودمم نفهمیدم این کارش یعنی چی 

ولی منظورش اینه شمارش بصورت ناشناس تو گوشیم بوده چون روز قبلش بهم زنگ زده بوده 

منم  نصف شب گوشیم هنگ کرده بهش زنگ خورد

[QUOTE=219797583]حالا دیشب من گوشیم هنگ کرده ساعت ۴ونیم بهش زنگ زد خود ب خودی 😐😐😐😐 . .  این ...

ااااا از کی گوشی ها هنگ می‌کنه ب دختر خاله ها زنگ میزنه؟؟دل گوشیش تنگ شده؟؟؟ من از اینجور هنگا کنه گوشی جوری تو حلقش میکنم ک از مغزش دربیاد 

ااااا از کی گوشی ها هنگ می‌کنه ب دختر خاله ها زنگ میزنه؟؟دل گوشیش تنگ شده؟؟؟ من از اینجور هنگا کنه گ ...

منم بهش گفتم فک نکن خرم از وقتی طلاق گرفته شاخکات میجونبه بعدم باهاش حرف نزدم ولی واسششش واقعااا متاسفمم 

منم بهش گفتم فک نکن خرم از وقتی طلاق گرفته شاخکات میجونبه بعدم باهاش حرف نزدم ولی واسششش واقعااا متا ...

ب خدا الان خیلیا بنداال مرد زن دار میشند برعکس شده همه چی لامصبا مرد هر چی ام هیز تا زن نخواد مرد غلطی نمبتونه کنه آخه رو خونه یکی دیگ خونه میخواند بسازند