2777
2789

زیرلفظی ندادن پاگشا نکردن شب چله نیاوردن عیدی ندادن عروسی نگرفتن..گفتم عیب نداره بیخیال شدم

ولی اینکه تولد اولین و تنها نوه اشون نیان و دعوتورد کنن و حتی یه تبریک نگن خیلیییی زور دارع..بچم اولین تولدش بود..خاک تو سرشون گداگشنه ها بخاطر صدتومن کادو دعواراه انداختن نیومدن(ادمای سردی هم هستن کلا)

ولی من مشکلم اینه چیکار کنم شوهرم انقد باهاشون گرم نگیره و یکم بهش بربخوره و سرسنگین باشه باهاشون؟؟اصلا برای منو بچم ارزش قایل نیستن ولی شوهرم نمیبینه

شما بودید چیکار میکردید

اه چندش از همچین ادمای خودخواهی خیلی بدم میاد

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتی کردین؟خوشحال شدم عزیزم

ول کن شوهرتون بفکر خودتون باش هر چقدرم بگی لج میکنه بدتر میشه ها خودت سرسنگین باش

واسه هیچ مراسمی دیگه دعوتشون نکن

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

شوهرت خودش باید عقلشو کار بندازه ولی تو خودت سرسنگین باشه دوری و دوستی دفعه ی دیگه هم مراسم داشتی دعوت نکن....صرفا نه بخاطر هدیه ولی میتونستن بخاطر پسرشون بیان 

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

فقط در گذر زمان میفهمه شوهرت الان نمیتونی کاری کنی فقط جو آروم شد زیر گوشش و پر کن منتهی با سیاست بگو خیلی دوس داشتم تولد بچع مون میومدن پسفردا عکسشو بزرگ شد نشونش میدادم بفهمه بی کس و کار نیست اما... با ناراحتی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
اه چندش از همچین ادمای خودخواهی خیلی بدم میاد

ادم حتی شده یه زنگ میزد تبریک میگفت یا اصلا نوه اش رو بوس میکرد منکه کادو نمیخاستم 

دعوا راه انداختن نیومدن

ولی شوهره من گاوه بازم باهاشون میگ میخنده نمیفهمه انگار

ببخشید مگه شما نبودی میخواستی از شوهرت جدا بشی؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

فقط در گذر زمان میفهمه شوهرت الان نمیتونی کاری کنی فقط جو آروم شد زیر گوشش و پر کن منتهی با سیاست بگ ...

خیلی گفتم

ولی شوهرم خایـمالی اونارو خیلی میکنه

حالت تهوع میگبرم انقد ناز اونارو میکشه

ای خداااا

الان هرچی تلاش کنی که شوهرتو قانع و دور کنی بدتر جواب برعکس میگیری ...خودت دور شو و مثل خودشون رفتارکن شوهرتم ب مرور زمان متوجه میشه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

همین که شما حرص نخورید وبرات مهم نباشه وباهمسرت دعوا نگیری سر این مسئله خود به خود سرد میشه 

بحث ودعوا که میکنی همسرت بیشتر لج میکنه ،اروم اروم خودش زده میشه 

فقط درحد یکی دو جمله گلایه کن اونم با لحن اروم وبگو وای چه حیف شد نیامدن ،تولد یه دونه نوشون بود ودریغ کردن 

همین کافیه ،کشش بدی بدتر لج میکنه 

همین یکی دو جمله یه گوشه ذهن مرد میمونه وگارد هم نمیگیره