2789
عنوان

عشق یا ثروت؟!

139 بازدید | 19 پست

عاشقشم عاشقمه دیوونه همیم ولی هر دومون دستمون خالیه با هم میش با عشق زندگی رو گذروند؟ یا پشت پا به عشق و زندگیم بزنم و برم دنبال کسی ک ثروتمند؟

اینکه میگم زندگیم چون واقعا همه زندگیمه طرف بحث این عشق های یکی دو روزه مجازی نیست مدهاست سالهاست عاشق همیم و عاقلانه رفتیم جلو تا الان ک اومده خواستگیاریم و باید تصمیم نهایی رو بگیرم

کسایی از عشق تجربه دارن نظر لطفا🙏

اول شرایطو مقداری مناسب کنید مصلا دوطرف سرکار برین پس انداز کنین بعد ازدواج کنید که اول زندگی سخت نگذره

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه عشق دو طرفه باشه عشق ولی اگه فقط خودم پس عشق به درد نمیخوره چون عذابم میده 

پس اگه دو طرفه عشق 

اگه یک طرفه پول 

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

دو روز گشنگی بکشی عشق و عاشقی که هیچ دین و ایمانت هم از یادت میره دیدم که میگم

عاقلانه تصمیم بگیر

قیافه زشت با پول درست میشه

اندام داغون با پول درست میشه

همه چی بستگی به پول داره

۹۰ درصد درگیری های زن و شوهر بخاطر پوله

وگرنه کسی که مشکل مالی نداشته باشه مگه عقلش کمه بداخلاق باشه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا تو این همه دلت گیره مطمئنی که اصلا میتونی ازش بگذری نری دنبال پول بعد دلت پیش این یکی باشه من فقط میدونم پول خوشبختی نمیاره فقط آسایش میاره اما خوشبختی هرررررگز اینو از منی میشنوی که دقیقا الان تو همچین موقعیتی ام 

حالا تو این همه دلت گیره مطمئنی که اصلا میتونی ازش بگذری نری دنبال پول بعد دلت پیش این یکی باشه من ف ...

مرسی از نظرت منم معتقدم خوشبختی حال دل خوب کنار اونیه ک دوسش داری ولی خب این حال خوب به قول بعضیا به پول و خیلی چیزا دیگ بستگی دار ولی جوری ام انگار اون باشه همه چی هست ی لحظه خدایی نکرده حس کنم حالش بده دنیا رو سرم خراب میش با این حد از وابستگی به قول شما مگ میش اصلا کنارش گذاشت🤦‍♀️