2777
2789

سلام عزیزم. 

هفته چندین؟ مطمین هستین ای یو جی اره؟ یا فقط وزنش کمه؟ 

من این مشکل رو داشتم دکترم هی سونو ای یو جی ار می فرستاد... اما قلب بچه ام مشکل داشت... 

حتما اکو قلب هم برین لطفا. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم.  هفته چندین؟ مطمین هستین ای یو جی اره؟ یا فقط وزنش کمه؟  من این مشکل رو داشت ...

سلام خیلی ممنون خدا خیرتون بده که جواب دادین 

من هفته ۲۲ رفتم خیلی یهویی و اتفاقی گفت رشدش توی هفته ۲۰ مونده 

قبلش همه ازمایشام و سونوهام خوب بود 

و از اول سونو داپلر میرفتم و اصلا مقاومت شریان نداشتم 

اصلا کپ کردم وقتی گفت خون بهش نمیرسه 

شریان نافی گفت خون رسانی تقریبا صفر شده 

دارو و امپول مصرف کردم و هفته ۲۳ رفتم خوب نشده بود فعلا 

شما بچه اولتون اینطوری شد؟ 

بچه دومتون چطور؟ دارین بچه دیگه ای؟ 

میترسم توی بارداری های بعدیم باشه😔

اینقد حالم بده که نگو ،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.  هفته چندین؟ مطمین هستین ای یو جی اره؟ یا فقط وزنش کمه؟  من این مشکل رو داشت ...

من بچه اولمه اینقد ذوق داشتم براش که رفتم لباس و تخت و کمد گرفتم ...

با اینکه خدا خواسته هست و من اول میگفتم دختر باشه اما پسر شد 

خیلی دوسش دارم همش دعا میکنم معجزه بشه یجوری 

خیلی نا امید شدم از زندگی صبح تا شب زیر پتوام با کسی حرف نمیزنم جایی نمیرم ...😔

اولش که فهمیدم باردارم ی ذره نارحت شدم ولی وقتی صدای قلبشو شنیدم عاشقش شدم 😔 برای اینکه سلامت به دنیا بیاد کلی نذر و نیاز کردم و خوشحال بودم ...

بدجور خورده توی ذوقم😔

من بچه اولمه اینقد ذوق داشتم براش که رفتم لباس و تخت و کمد گرفتم ... با اینکه خدا خواسته هست و من ا ...

عزیزم من بچه اولم بود... اسفند ماه زایمان کردم و سه روز بعد از دست دادم... به خاطر مشکل قلبی.. الان هم باردار نشدم هنوز

...

اسپرین مصرف نمیکنی؟ دکترت چی میگه؟ نمیشه زودتر دنیاش بیاری؟ 

خوب حالتو می فهمم... من تا تولد نفهمیدم که مشکل چیه... دعا میکنم یه راهی خدا نشونت بده که عزیزتو سالم بغل کنی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.