2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه هرچی میخاد بشه مشکل نداره عالیه عالی بهترین منبع درامده البته مشکلات خودش را مثلا در معرض مواد شیمیای رنگ ها هستی اما اگه در امد برات مهمه برو یاد بگیری اگه تنوعی وسرگرمی میخای نه نرو یاد بگیر.برو  هنر دیگه.

فعلا اموزش ببینم کلی راهه تا سالن زدن

خب عزیزم خواستم هزینه کلاس بگم بهت حرفه ای بخوای یاد بگیری البته من تهران قیمت میگم چون دوستم تازگیا داره میره از ۱۰میلیون به بالاست وورکشاپم بخوای بری قیمت جدا حساب میشه. ماه اولم فقط تئوری بعدش عملی. اگه بخوای سالن بزنی باید حتما در کنارش اموزش کراتین و درمان مو هم ببینی یعنی اجباری شده الان برا این پرسیدم میخوای سالن بزنی یا نه.

خب عزیزم خواستم هزینه کلاس بگم بهت حرفه ای بخوای یاد بگیری البته من تهران قیمت میگم چون دوستم ت ...

اره حرفه ای دوس دارم یاد بگیرم البته اگه از پسش بربیام و سخت نباشه

اره حرفه ای دوس دارم یاد بگیرم البته اگه از پسش بربیام و سخت نباشه

بر میای چرا نیای البته علاقه خیلی مهمه هر کاری میخوای شزوع کنی ببین کدوم علاقه داری وگرنه وسطش جا میزنی عزیزم.کارای بهشته صادقی تو اینستا یبین اینقد خوشگل رنگ میزنه دلت میخواد یاذ بگیری.موفق باشی💜