2777
2789
عنوان

اسکول

346 بازدید | 80 پست

بچه ها من موهامو باز بذارم که مثلا مثل این اروپاییا یا همین ادمای عادی که با موهای باز میزنن بیرون یا ارتیستا بشم ولی عینه اسکولا میشم

موهام پف میکنه کار خاصی باید انجام داد؟؟؟

موهام خوبه قشنگه نه صافه نه فره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خفه ات نکنه چقدر خندیدم. 

اما خدایی خودمم برام سواله اونا موهاشون و باز میذارن خیلی قشنگن. 

چرا ماها موهامون و باز میذاریم سر ده دقیقه جنگلی میشه موهامون.‌منم این مشکل و دارم😅😅

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
بخصوص این امل بلاگر موهاشو دوس دارم

میگم برم صاف کنم موهام و درست میشه به نظرت؟میترسم صاف کنم موهام و بچسبه به کله ام مثل کچل ها دیده بشم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
میگم برم صاف کنم موهام و درست میشه به نظرت؟میترسم صاف کنم موهام و بچسبه به کله ام مثل کچل ها دیده بش ...

اگه موهات چربه نه کراتین نکن موهات میریزه چون بعدش باید از شامپو  بدون سولفات استفاده کنی..حسن کچل میشی

میگم برم صاف کنم موهام و درست میشه به نظرت؟میترسم صاف کنم موهام و بچسبه به کله ام مثل کچل ها دیده بش ...

کراتین؟ نکنیا  . برو درمانی ک خشکویو وزی بره.ولی خب ترمیم نری برمیگرده .اگه پول داری هی خرج‌کنی چندماه ی بار برو