2777
2789
تضمین میکنم که مشتری میشید....عاااالللللللیه سلام دوستای گل که به فکر سلامتی خودتون و خانوادتون هستید:) ما پودر گوجه تولید میکنیم...از بهتتتترین گوجه های ایران، گوجه های خراسان شمالی، سفت و تو قرمز و خوشگل الان فقط دو کیلو مونده، سفارشهای بعدی، هفته بعد میرسهآپلود عکس کیلویی 30 هزار تومن قیمت ناصرخسرو(بازار و جایی که ارزونه) 40 هزار تومن رنگش هم خوبه، برای یک بسته و نیم ماکارونی من 5 تا قاشق غذاخوری نیمه پر(نه سرپر، نه سرخالی) استفاده کردم، رنگش مثل همیشه شد. در پودر گوجه ما فقققققط گوجه + 7% نمک(یه مقدار جزیی برای کمک به بالارفتن ماندگاریش) اینو هر کسی خریده ازم راضی بوده و دوباره سفارش داده خرید بالای صدهزار تومن(از هرکدوم از محصولاتمون) تحویل رایگان درب منزل در تهران، در غیر این صورت میتونم اگر مایل باشید با پیک براتون بفرستم:) بقیه محصولات طبیعی ما : در تاپیک و کلوب امضای من موجود هست...ببینید و لذت ببرید:) واقعا خوشمزه و سالم:) شماره تماس 0935 35 25 425 نظر یکی از خانم های عزیز که هفته قبل خرید داشتن و تحویل درب منزلشون انجام شد: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1002800&postID=40293350 نظر یکی از خانمای نازنین نی نی سایت که چند هفته قبل منت گذاشتن و خرید کردند : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1002800&postID=39960986 خانوما اگر از رب صنعتی استفاده میکنید، بدونید کارخانه های رب سازی، متاسفانه از بدترین گوجه فرنگی ها استفاده میکنن.گوجه هایی که دیگه کسی از کشاورز نمیخره...کپک زده، له، کرم خورده.... و توی خانه های رب سازی هم به خاطر بار میکروبی خیلی بالا، به رب بنزوات بیش از حد میزنن...که اطلاع دارید حتما، بنزوات سرطان زا هست.
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
مریم جون سلام... عزیزم اتفاقا الان از کیوی هایی که تولید کردیم عکس دارم، عزیزم الان متاسفانه فصل گوجه تموم شده گوجه های ما همشون کاملا سالم بودن، همه سفت و قرمز بودن.متاسفانه ازشون عکس نگرفتم اون موقع که اونجا بودم...حیف... آپلود عکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچقدر بگم که میوه هایی که برای تولید محصولاتمون استفاده میکنیم درجه یک هستن، حتما شما میگید برای تبلیغات میگه... اما این واقعیته.ما خودمون هم از این محصولات مصرف میکنیم. دختر نازم هم همینطور...
عزیزم من تهرانم :) اگر تهران باشید، خرید بالای صد تومن تحویل درب منزل رایگانه،خودم میارم( چون اول کارمونه و اینکه مشتری های عزیز بدونن از چه کسی خرید میکنن، این برام مهمه) اگر شهرستان باشید هم با پست میفرستم:)
تیام جونم میفرستیم، چون قیمتمون واقعا خوبه، پول پستش رو مجبورم از خود دوستان بگیرم... کمثلا دیروز 4 کیلو فرستادم اصفهان شد ده تومن...
ترانه جون سلام، عزیزم ما برای خرید بالای صد تومن تحویل درب منزل رایگان داریم.همه محصولاتمون از بازار ارزون تره. پس در نهایت صد در صد به نفع خریدار هم هست.هر چیزی که بخره، از بیرون ارزون تر خریده. مورد دیگه ای که من بالا نگفتم، اینه که تو ناصر خسرو، گوجه اسلایس رو میده کیلویی 40 تومن(نه تو مغازه های سطح شهر...تو ناصرخسرو) و ما پودر شدش رو ده تومن ارزون تر میدیم:) در واقع ما هزینه پودر کردنش رو هم نگرفتیم، در صورتی که خب مسلما هزینه برمیداره برای ما... گوجه خشک با آسیاب خانگی خیلی پودر کردنش زمان بره، چون باید خیلی کم کم داخل آسیاب بریزیم، اما ما آسیاب نیمه صنعتی خریدیم و ازش برای پودر کردن استفاده میکنیم...تا اونجا که امکان داره، گوجه رو پودر میکنه که موقع پخت وپز عطر و طعم و بوی بیشتری از خودش آزاد کنه:)
راستی ترانه جون اینم خیلی خیلی مهمه که ما از گوجه های درجه "یک" استفاده کردیم... بهترین نوع گوجه:) گوجه ای که کارخونه های سالاد برای سالاداشون میخرن(مجبورن گوجه خوب بخرن که سالادشون زیبا باشه) ما رو کیفیت پودر گوجمون قسم میخوریم:)