2777
2789

سلام عزیزان شاید خیلی هاتون در جریان تاپیک من باشید شوهرم رفت زن دوم گرفت داغونم داغون هنوز به مادرم چیزی نگفتم چون مریضه نمی‌خوام بخاطر من دوباره کارش ه بیمارستان بکشه عزیزان من هیچ بدی در حق شوهر نامردم نکردم رفت با یه هرزه شوهر دار دوست شد بعد هم شوهرش فهمید و طلاقش داد الان با هم ازدواج کردن  من موندم و دخترم و یه دنیا بدبختی دوستان دعا کنید بمیرم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

دور از جونت چرا بمیری 

قشنگ برو مهریه رو اقدام کن 

بندازش بیرون از زندگیت اون شوهر  هرزه رو 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازش نگذره 

دردبی درمون بگیرن جفتشون

غصه نخور خدا خودتو دخترو سلامت نگه داره

همه چی یروزی درست میشه 😔😔

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

آدم میمونه تو کار این مردا اخه نفهم مگه چی میخای از زندگی.... حتما پولش از پارو بالا میره ک میتونه خرج دو خانواده رو بده 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
انشالله اون بمیره چجور ازدواج کرده اجازه زن اول لازمه

نمیدونم آجی هزار تا کلک بلده معلوم نیست چقد پول به محضر دار دادن 

[QUOTE=219775697]آدم میمونه تو کار این مردا اخه نفهم مگه چی میخای از زندگی.... حتما پولش از پارو بالا میره ک میتونه خ ...[/QUOTEننه 

نه آجی بخدا هیچی نداره من الان تو خونه پدر شوهرم هستم با بی پولی و بدبختی 

برای ارمش دلت حمدمیخونم 

قوی باش ،بخاطردخترت اگه مادرضعیفی باشی همش غصه بخوری گریه کنی روحیه دخترت نابودمیشه

فکرکن شوهرت مرده ودیگه نیست ..

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
الهی بمیرن این مردو زنای خائن فدای سرت بره بمیره خدا بهت توان بده تا از دخترگلت مواظبت کنی

بخاطر دخترم موندم و صبر کردم خدا تقاص این همه اشک منو ازشون بگیره استوری می‌ذاره منو عشقم به آرامش رسیدیم