2777
2789

من که دیگه واسم پهم نیست اتفاقا ازش متنفرم

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
 من که دیگه واسم پهم نیست اتفاقا ازش متنفرم

چطور واست مهم نیس کاش منم میتونستم برا خودم عادی سازی کنم مثلا اینقد بهش گفتم بهم توجه نمیکنی واین چیزا که امشب عصبانی شد وگفت اصلادرکم نمیکنی واین حرفا گفت همش میگی تغییرکردی همش منفی حرف میزنی اما نمیتونم جلو خودم بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور واست مهم نیس کاش منم میتونستم برا خودم عادی سازی کنم مثلا اینقد بهش گفتم بهم توجه نمیکنی واین چ ...

حتما تازه ازدواج کردی  والا من اینقدر کار ریختم سر خودم که تنها چیزی که واسم مهم نیس شوهره همیشه هم بهش میگم ‌ناموسا برو شهرستان پیش خونواده ت خوش بگذرون حوصله داری اینم بگم همسرم خیلی مهربونه و خونگرمه ولی یکم فحاش شده جدیدا

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار