2777
2789
عنوان

دلم گرفته

106 بازدید | 16 پست

من هفده سالمه 

امروزتصمیم گرفدم خودکشی کنم به هزارویک دلیل
امروزتصمیم گرفدم ویه روزی عملیش میکنم
میگن خودکشی براآدم ضعیفاس ،اره من یک فردضعیفم خیلیییی ضعیف دیگه توان ندارم
من میدونم آخروعاقبت خودکشی چیه ولی هرچی که هست ازاین زندگی که الان دارم بهتره
هیچ کسی تقصیرنداره ولی خیلی ازآدمای دور و ورم باعث شدن که بیشتربه این فکرکنم که من واقعاااااشتباهیم 
که من بیهودم جای من تواین دنیانیس من کلا وجودم پراز دردسره ونمدونم خدابراچی منوخلق کرده ناشکری نمکنم واقعاااخدایاچرایه کسی مثل منوکه اشتباهی ترینم خلق کردی چراااااااااا
چون هیچ کس تقصیری نداره وخودم همچیوخراب کردم والانم رسیدم به ته خط دیگه نمتونم خداواقعانمتونم
توان من نیس 
آدمای اطرافم خیلییی دلموشکستن خیلیییی ولی حق بااونابودتقصیری نداشتن منوباخودم بیشترآشنامیکردن.
هرچندازخوکشی بدم میادومیدونم آخرش جهنمه
وواقعامیگم خدایااگه منوخودت نبری مجبورم خودم تموم کن  مجبورم چون آدمای اطرافم دارن ازدست من عذاب میکشن همون جورکه من میکشم نبودمن خیلییی حال اوناروخوب میکنه وهمچی خوب میشه
ولی خدایااگه خودکشی کنم شایدآبروشون بره امااگه خودت منوببری خیالم راحته ک بعدازمردنم دیگه نفرینم نمکنن،
پدرم مادرم برادرم همیشه دوستشون داشتم حتی اگه دلمومیشکوندن ومنوباخودم آشنامیکردن 
میدونم شماهاازدستم عذاب میکشیدین امیدوارم منوببخشین 
دوستم نداشتین میدونم که تقصیری نداشتین چون من خوب نبودم زشت بودم بی استعدادبودم تنبل بودم هیچ کاری بلدنبودم دست وپاچلفتی بودم و..حق داشتین واقعاازمن بدتون بیاد
خدایاواقعادیگه نمتونم ادامه بدم
خدایاتموم آرزوم اینکه خودت منوببری 
خدایاالتماست میکنم
خدایامن یه بنده ی بیهودم که قدرنعمت هایی ک بهم دادیوندونستم وهمچیوخراب کردم همچیوحالاهمیچیوبرام تموم کن
من قبلاخیلییی آرزوداشتم که درسموبخونم ورشته خوبی قبول بشم آرزوداشتم ازدواج کنم وبه کشورهای دیگه سفرکنم
آرزوداشتم بنده ی صالحی بشم برات آرزوداشتم مخلص ائمه باشم آرزوداشتم ظهورآقامونوببینم ولی من همیچیوخراب کردم ولایق هیچ کدوم اینانیستموونمتونم بدسشون بیارم چون توان ندارم
خدایاخواهش میکنم خودت تموم کن 
خدایادلم میخوادظهورآقامونوببینم باچشام ولی من لایقش نیسم خودت میدونی چ بیخودیم بودونبودمن تواین دنیاهیچ فرقی نداره شایدباعث آرامش یه خانواده بشه
خدایامن خیلی آرزودارم
بهترین آرزوواسم منوهرچه زودتربیاری پیشه خودت
هرچندکه اون دنیامم نابودکردم 
خدایامیشه بغلت کنم گریه کنم؟
دلم تورومیخواد
من چراانقدبدم
خدایاتوخیلی بزرگی منی ک انقدکوچیکم وبیهوده واست ارزشی دارم؟
خدایاشایدبیتابیم ازدلتنگی توعه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوضاع تورو داشتم دقیقا مث تو..حتی بدتر..

من حتی به شیطان پرستی و .. خلاصه هزار جور کصافت کاری رو اوردم..

مگه میشه به خودکشی فکر نکرده باشم..

به سمت خدا رفتم و دری باز نشد به سمت گناه رفتم و در گناه رو زدم در به روم باز نشد.. ناامید و رونده شده خواستم خودکشی کنم همه چی حاظر بود.. دوستم کمکم کرد فقط یه کلمه یه جمله زندگیو عوض کرد

خدا به زمین میزنتت اما یه جوری بلندت میکنه همه میمونن

بعدش به خدا گفتم خداجون معجزتو نشونم بده خواهش میکنم..

و بعدش بخدا قسم که معجزه رو دیدم بخدا ..

ایمان داشته باش به خدا منم الان تو روزای بدیم ولی  این امیدو اعتقادم رو به خدا خیلی سخت بدست اوردم،هیچجوره از دست نمیدم

همه چی درست میشه دقیقا 32ام این ماه ساعت 25
دلت از چی گرفته دلیلش چیه ؟؟ کسی دوس داری؟؟ قضیه چیه میشه باهام حرف بزنی 

آدمای اطرافم خیلی دلموشکوندن حالم ازخودم بهم میخوره هیچ کس دوستم نداره ازخدافاصله گرفدم شب وروزم شده اشک 

نمتونم کسیودوس داشته باشم چون ضربه میخورم چون میدونم یطرفس

اخه تو این سن این فکرا چیه بچه برو خوش باش بچسب به درس و کنکور یه روز حسرت این روزاتو میخوریا من الا ...

کنکوردرس کنکور چیزی ک پدرمادرم شب وروزمیزنن توسرم خسته شدم بهترین رشتم قبول بشم حالم خوب نیس چ فایده؟بایدحالم خوب باشه ادامه بدم 

من آدم ضعیفیم حالم ازخودم بهم میخوره هیچی جزمرگ نمخوام 

کنکوردرس کنکور چیزی ک پدرمادرم شب وروزمیزنن توسرم خسته شدم بهترین رشتم قبول بشم حالم خوب نیس چ فایده ...

یه ردزی حسرت این روزا رو میخوری خدا به همه قدرت و هوش داده اگه بگی نمیتونم مطمعن باش نمیتونی ادم اراده کنه میتونه الان فقط بچسب به درس که بهترین رشته قبول بشی و خودتو بکشی بالا به جایی برسی که همه حسرتتو بخورن پدر مادرتم افتخار کنن بهت اخ کاش من برگردم به اون دوران متاسفانه هممون تو اون سن کلمون بتد داره نمیدونیم چقدر کنکور مهمه چقدر قبول شدن تو یه رشته خیلی خوب مهمه اگه درست درس خونه بودم الان بهترین موقعیتو داشتم

یه ردزی حسرت این روزا رو میخوری خدا به همه قدرت و هوش داده اگه بگی نمیتونم مطمعن باش نمیتونی ادم ارا ...

حرفاتون درسته❤من واقعیت رشتم تجربیه چندماه بصورت فشرده درس میخوندم حالمم خوب بودویسری اتفاق افتادک درگیره افسردگی شدم نمتونستم تمرکزکنم اصن نمتونستم هیچ کاری کنم الانم خیلی عقب موندم ازدرس یجورایی هم خستم هم تسلیم شدم ک نمتونم چون واقعادرسای رشتم سخته هم رقابتش