رفتم دیدم به دلم ننشست من پتینشو کرم با گل ریز طوسی گفته بودم ولی برعکسشو کار کردن (طوسی با گل ریز کرم )از طوسیش خوشم نیومد عصابم بهم ریخته همش حرصم میگیره😥😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا