2777
2789

الان برام مهمون اومده می‌خوام شوهرم رو بفرستم رستوران مرغ بگیره به نظرتون بگم ران مرغ بگیره یا مرغ کامل بریونی کدومش بهتره برای مهمون

بریونی

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

😐ی جور گفتی به دادم برسید گفتم حالا چی شده

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا جوجه بگیره،یا مرغ بریونی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

مرع کامل

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بریونی بگیر ولی اینکه سر سفره تقسیمش کنی سخت میشه.

همون مرع تکه ای اما بریونی شده خوبه بنظرم

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

برررررریااااااا نیییییی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه