2777
2789
قربونت برم خدا حفظش کنه  ولی من امروز بیبی زدم یکم کمرنگ شد یعنی هاله اش الکی بوده؟ دوتا سقط ...

انشالله که مثبته و حامله ای و سالم به دنیا میاد عزیزم

چهارم برو آزمایش بده

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاله هاشو دیدم دوروز دیگه بزن اگر پررنگ‌تر شد مطمئنا بارداری

کاربر قدیمی ام از سال ۹۶ متاسفانه رمز عبورمو فراموش کردم لطفااااا برای اینکه خدا فرزند سالمی بهم عطا کنه دعا کنید تقریبا با کاربری قبلیم تمام‌سایت از مشکلم باخبرند مشکل ژنتیکی دارم باهمسرم💔🖤🖤دورفرزند از دست دارم ۳ساله و۵ماه.درمان نداریم
سلام گلم امروز زدم خداروشکر پرنگ شده  الان باردارم یعنی؟

سلام عزیزم‌مبارکت باشه اره😍😍😍😍😍😍منو یادت نره دعا کنی

کاربر قدیمی ام از سال ۹۶ متاسفانه رمز عبورمو فراموش کردم لطفااااا برای اینکه خدا فرزند سالمی بهم عطا کنه دعا کنید تقریبا با کاربری قبلیم تمام‌سایت از مشکلم باخبرند مشکل ژنتیکی دارم باهمسرم💔🖤🖤دورفرزند از دست دارم ۳ساله و۵ماه.درمان نداریم
سلام عزیزم‌مبارکت باشه اره😍😍😍😍😍😍منو یادت نره دعا کنی

خیلی ممنونم عزیزم 

ان شاالله خدا بهت نینی سالمی بده منم دوتا سقط داشتم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
خیلی ممنونم عزیزم  ان شاالله خدا بهت نینی سالمی بده منم دوتا سقط داشتم

فدات عزیزم.ان شالله.نی نیت سالم بیاد بغلت.دعا کن خدا به من بچه سالمی بده من بچه ۳سالمو از دست دادم

فدات عزیزم.ان شالله.نی نیت سالم بیاد بغلت.دعا کن خدا به من بچه سالمی بده من بچه ۳سالمو از دست دادم

ان شاالله عزیزم

خیلی سخته می‌دونم تاپیکاتو خوندم 

امیدوارم خدا جاشو با ی دوقلوی سالم و صالح پر کنه 

برای منم دعا کن 

ان شاالله عزیزم خیلی سخته می‌دونم تاپیکاتو خوندم  امیدوارم خدا جاشو با ی دوقلوی سالم و صالح پ ...

فداتشم ان شالله خدا ازدهنت بشنوه.ان شالله تاپیک زایمانتو بزنی مامان شهریور

فداتشم ان شالله خدا ازدهنت بشنوه.ان شالله تاپیک زایمانتو بزنی مامان شهریور

برات دعا میکنم ان شاالله زود زود بهت بده سالم و صالحشو

قربون حکمت خدا برم اگه باردار باشم و شهریور زایمان کنم با تاریخ سقطم یکی میشه 🥺🥺🥺

برات دعا میکنم ان شاالله زود زود بهت بده سالم و صالحشو قربون حکمت خدا برم اگه باردار باشم و شهریور ...

خداکارشو خوب بلده😍🤩..کاش اگرقراربود بچه ی منم از بین بره با کلی زجر همون توی شکمم سقط میشد من موندمو شبو روزی که سیاهه و کلی خاطره وجای خاالی شباتاسحر بیدارم