سلام ببخشید که اینو میگم فقط یلدا رو تبریک نگید به کسایی که میدونید دستشون خالیه کمک کنید به خدا دست خالی خیلی سخته اونم اگه بچه باشه و بدونه یلدا چیه من خودم هر سال در حد تخمه و پفک برا بچه هام تهیه میکردم ولی امروز هیچی نگرفتم به خدا ثواب داره درو اطرافتون هر کسی که میشناسید دستش خالیه کمکش کنید اونم امشب شاد باشه حتی همون تخمه و پفک خالی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم کاملا درک میکنم، خودم هم توی این موقعیت بودم اما اگه شده با ساختن کاردستی از وسایلی که توی خونه دارید، یا هر چیز دیگه که به ذهنت میرسه امشب خوشحالشون کن.
ان شاءالله خدا گره از مشکلاتتون باز کنه.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
توی گوگل سرچ کن ببین چی پیدا میکنی که هم وسایلش باشه توی خونه هم راحت باشه.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنونم حتما واقعا از پیشنهادی که دادین تشکر میکنم💗
خواهش میکنم گلم شاد باشید🌺💚
توهم سعی کن واسه بچه هات اینارو تهیه کنی با ۳۰ کارت راه میفته
۲۰ تخمه
۱۰
ذرت
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜